GRIP OP JE GEWICHT

6 weekse training volledig omgezet in een online cursus met Elementor & LearnDash

Over de klant

De Stichting Bariatrie Groep Nederland is ontstaan vanuit de behoefte aan één plek waar je terecht kunt voor al je vragen.
Een plek waar je je vragen over het leven met een maagverkleining kan stellen en je goede informatie krijgt door en voor lotgenoten om een gezonde leefstijl vast te houden.

Team Bariatrie Groep Nederland bestaat uit een zeer divers team van gemotiveerde mensen die de dagelijkse zorg voor mensen na een maagverkleining willen verbeteren.

Over het project

GRIP OP JE GEWICHT is een volledig nieuwe training voor maagverkleiningspatiënten die je meer richting moet geven naar een gezondere leefstijl.

Deze training gaf Marie Joseé al in persoon maar wilde ook de training aanbieden aan mensen die het liever in hun eigen omgeving wilde doen. 

Hiermee kwam wel de kwestie dat alles zo gebruiksvriendelijk en interessant moest blijven omdat de informatie nogal veel kan zijn.

De training moest naast via de eigen url ook aan te schaffen zijn voor leden van stichting die dan een korting zouden kunnen krijgen op de training.

Het resultaat...

Een volledig op maat gemaakte cursusplatform gemaakt in WordPress met Elementor en LearnDash. We hebben de 160 hoofdstukken grote cursus ingericht met verschillende elementen van beeld, geluid, quotes en opdrachten. Zodat de cursist zich niet snel zal vervelen tijdens het leren van de informatie.

Daarnaast is het ingericht zodat de cursisten wekelijks een stukje informatie erbij krijgen, dit zorgt er ook voor dat het behapbaar blijft en goed te volgen is naar de standaarden van het proces wat ze moeten doorlopen aan revalidatie.

Als laatst hebben wij door middel van Zapier een automatisering aangelegd voor de webshops zodat het niet uit maakt waar de klant besteld het goed uitkomt bij het cursusplatform en voor de boekhouding van de Stichting Bariatrie Groep Nederland.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Samenwerking met Fabrique – KBO PCOB

Externe leeromgevingen koppelen aan de academie en verbeterde zoekfunctionaliteit

Samenwerking Ace Digital – centraalmakelaardij.nl

Nieuwe website ontwikkeld in Elementor met een custom Realworks Wordpress plugin

Website vernieuwing – deautozaak.nl

Vernieuwde websitedesign met afsprakenmodule