Maatwerk ontwikkeling – Dutchband Bandgenerator

Op maat gemaakte webapplicatie in Django & React

Over de klant

Dutchband is de grootste leverancier van identificatiepolsbandjes en consumptiemunten in Nederland. Wij hebben miljoenen polsbandjes op voorraad en zijn de specialist in Europa in het bedrukken van consumptiemunten en het opzetten van betaalinfrastructuren op evenementen van groot tot klein.

Over het project

Een van de dienstverleningen van Dutchband is dat klanten online een bandje kunnen ontwerpen en bestellen. Het oude ontwerp was al 10 jaar in gebruik en het werd dus hoog tijd voor een moderne versie.

Waarbij het gemakkelijker werd voor Dutchband om nieuwe producten toe te voegen en ook waarmee de klanten gemakkelijk over weg kunnen gaan.

Het resultaat...

De nieuwe bandgenerator van Dutchband is een moderne webapplicatie geworden die met een drag editor werkt voor de meerdere elementen op het bandje.

Met het nieuwe adminpaneel voor Dutchband kunnen ze gemakkelijk nieuwe iconen en/of bandjes toevoegen, waarbij je bij de bandjes zelf de drukgebieden kan instellen.

Deze webapplicatie is ontwikkeld met Django & React en er zijn koppelingen gemaakt voor de boekhouding, verzending en betaling zodat alles in een keer goed afgehandeld wordt.

Wat het eerst was

Wat het nu is

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Samenwerking met Fabrique – KBO PCOB

Externe leeromgevingen koppelen aan de academie en verbeterde zoekfunctionaliteit

Samenwerking Wunderbar – werkenbijimpegno.nl

AFAS API Koppelen met Elementor in een simpele WordPress plugin

jcschilderwerken.nl

Simpele bedrijfswebsite in elementor, SEO & custom crm met factuur/offerte generatie