Realworks Wordpress Plugin – DMC Makelaars

Op maat gemaakte Realworks Wordpress plugin met de vernieuwde API

Over de klant

DMC Makelaars is een unieke samenwerking van ervaren, bevriende makelaars in de regio Zuid Kennemerland, die het nou eens helemaal anders aan willen pakken. Persoonlijker, vriendelijker, leuker. Samen in een nieuwe richting!

Over het project

De Makelaars Combinatie had al een bestaande Realworks koppeling alleen er ontstonden wat vaker problemen met de website. Hierdoor zijn we samen met DMC gaan kijken hoe we dit konden oplossen voor ze.

We hadden al eerder een op maat gemaakte Wordpress Plugin ontwikkeld voor Centraalmakelaardij, alleen voor DMC moest het ook werken met hun huidige thema en eerdere woningen. Daarnaast wilden zij de nieuwe koppeling ook laten werken met aankoop API van Realworks

Het resultaat...

Samen met het thema van de huidige website hebben we onze eerste versie van de Realworks WordPress plugin uitgebreid met meerdere functionaliteiten zodat het niet alleen maar werkt met onze eigen objecten en Elementor, maar met alle objecten die beschikbaar zijn in WordPress.

Voor DMC hebben we  rekening gehouden met de juiste data, meerdere vestigingen en ook voor realtime updates voor alle beschikbare woningen. 

Website voor starters bouwblokken

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling

Samenwerking Wunderbar – werkenbijimpegno.nl

AFAS API Koppelen met Elementor in een simpele WordPress plugin

Samenwerking Wunderbar – Pardot/Elementor koppeling

Een op maat gemaakt Wordpress plugin voor een directe connectie tussen Pardot & Elementor