Maatwerk WordPress Website – C-Creators

Een op maat gemaakte Elementor website

C-Creators helpen de circulaire bouweconomie in de MRA te versnellen. Ze werken samen met de gehele keten: van provincies en woningcorporaties tot architecten. Zij begeleiden circulaire bouwprojecten van hun partners, inspireren en verbinden hun netwerk, en delen onvoorwaardelijk hun kennis.

5,0 12 reviews

Over het project

Voor dit project zijn we de samenwerking aangegaan met Zeppa, een designbureau uit Amsterdam. Zij hadden voor C Creators een nieuwe opzet bedacht en hadden nu alleen nog een uitvoerende partij nodig die hun creatieve ideeën tot een goed werkende website konden realiseren.

Het resultaat...

De vernieuwde c-creators.org heeft met de designs van Zeppa een moderne look & feel gekregen die goed bij de organisatie past.

Deze ontwerpen hebben wij ontwikkeld met behulp van Elementor en op maat gemaakte WordPress thema elementen voor de projecten, partners, teamleden en agenda items. Daarnaast kunnen ze nu ook gebruik maken van diverse templates en het gemak van Elementor om zelf dingen aan te kunnen passen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

Een kenteken checker

Op maat gemaakte RDW koppeling om kentekens te controleren.

ADUH

Woocommerce webshop optimalisaties voor meer gebruiksvriendelijkheid

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: