Website vernieuwing – deautozaak.nl

Vernieuwde websitedesign met afsprakenmodule

Dé Autozaak is een autobedrijf in Lelystad. Zij doen de inkoop en verkoop van alle soorten auto’s, daarnaast kun je bij ze terecht voor reparaties aan je auto en APK keuringen.

5,0 12 reviews

Over het project

De Autozaak is al een tijd een trouwe klant bij ons voor het onderhouden en ontwikkelen van diverse opdrachten. Nu kwamen we alleen bij een van de belangrijkste websites erachter dat door een veroudering van een thema die niet meer werd onderhouden door de makers dat er steeds minder mogelijk was voor de website.

Dit had ook gevolgen kunnen voor de veiligheid van de website dus samen met de eigenaar kwamen we tot de conclusie dat het tijd was voor iets nieuws.

We hebben gelijk gekeken wat alle wensen waren voor de vernieuwing en hebben samen De Autozaak een goed nieuw resultaat neergezet

Het resultaat...

Voor de vernieuwing van de website van Dé Autozaak hebben we gebruik gemaakt van een iets simpeler design.

Ontwikkeld met Elementor, de eerder gemaakte voorraadmodule voor occasions en de nieuw toegevoegde afspraken module heeft Dé Autozaak weer website waar ze jaren mee voorruit kunnen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

jcschilderwerken.nl

Simpele bedrijfswebsite in elementor, SEO & custom crm met factuur/offerte generatie

Samenwerking Wunderbar – werkenbijimpegno.nl

AFAS API Koppelen met Elementor in een simpele WordPress plugin

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: