Maatwerk WordPress Ontwikkeling

WordPress is het meest gebruikte CMS voor een website op het internet. Ze bezitten 40% van het totale marktaandeel.

Daarbij worden er diverse plugins ontwikkeld en gebruikt. Alleen kan het wel is voorkomen dat deze plugins niet hetgeen doen wat jij nodig hebt voor jou of je bezoekers.  Dan heb je vaak maatwerk nodig en dit kunnen wij voor je regelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan dan gelijk een gratis consult met ons in, dan helpen wij je graag met de eerste stappen.

web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling
Website voor starters bouwblokken

Wat valt er onder maatwerk WordPress ontwikkeling?

Wij ontwikkelen veel in WordPress, dit voor ieder budget maar waar wij ons in specialiseren is het volgende:

Het ontwikkelen van je WordPress website gaat in eerste instantie via een thema, deze kunnen wij volledig voor je ontwikkelen op basis van je wensen.

Dit traject om je WordPress thema via maatwerk te ontwikkelen duurt wel iets langer dan onze starter pakketten maar heeft als voordeel dat de performance en veiligheid van je website optimaal zijn vanaf het begin.

Naast een volledige thema ontwikkelen kun je er ook voor kiezen om alleen een uitbreiding te doen op je huidige website met een bestaand thema.

Dit wordt gedaan door onze WordPress experts die je hierin volledig kunnen ontzorgen.

Een WordPress plugin is een software-toevoeging aan je bestaande WordPress website of webshop, die kan bijdragen aan ervaring van je klanten of iets toevoegt wat jij op maat gemaakt op je website wilt hebben.

Naast de ontwikkelingen binnen je eigen website of webshop kunnen we ook je externe software systemen van koppelen aan je WordPress website. 

Denk hierbij aan systemen voor je boekhouding, klanten en/of projecten beheer, maar ook andere systemen die moeten samenwerken met je website.

Waarom je voor ons kiest voor je maatwerk WordPress projecten?

Er wordt altijd rekening gehouden met jou als ondernemer op zowel budget als tijd.

Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, we plannen alles volledig uit met jouw als klant en houden je goed op de hoogte wat de beste oplossingen kunnen zijn aan de hand van jouw budget.

Binnen enkele weken heb je altijd een werkende website wat voor jou extra waarde kan opleveren.

We werken graag doelgericht en willen dan ook dat voor jouw je KPI’s behaald kunnen worden. Dit kan in verschillende vormen zoals tijdwinst, kostenbesparing of andere meetwaarden die voor jouw als ondernemer belangrijk zijn. 

Persoonlijke benadering en tot 30 dagen na oplevering nog gratis support op het ontwikkelen van je project.

Naast doelgericht houden we ook van een persoonlijke benadering, je krijgt een vast contactpersoon die jou ondersteunt op het gebied waar jij het het meeste nodig hebt daarnaast als het project klaar is en je vindt nog een fout kun je bij ons tot 30 dagen na het project nog voor gratis support bellen en dan lossen wij het voor je op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Hoe ziet een maatwerk WordPress ontwikkeling traject eruit?

Elke project is anders maar in het meest simpele geval komt het neer komt de volgende stappen


1. Inventariseren

We beginnen met een vrijblijvend gratis consult. Hierin bespreken we je eisen en wensen van het project, nemen we door wat het project moet verbeteren en leveren we adviezen.

Na het eerste consult krijg je van ons een vrijblijvende offerte met daarbij een eerste projectplanning. Zodat je voor geen verassingen komt te staan.

Mocht het project het nodig hebben zullen wij ook tijdens de inventarisatie een UI/UX ontwerp maken zodat je alvast kort kan zien wat je te wachten staat.


2. Ontwikkelen

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van je project. In korte iteraties zullen wij stuk voor stuk de functionaliteiten van het project voor je bouwen.

Wekelijks houden we ook een progressie moment met jou waarin we een korte demonstratie geven van de nieuwe functionaliteiten. Hierin kun je al je vragen en opmerkingen stellen.


3. Livegang en nazorg

We zijn een paar weken verder en zijn klaar voor de eerste livegang. We zetten het online voor je of implementeren binnen je bedrijf en hierna gaan we of verder met doorontwikkelingen of zijn we nog 30 dagen beschikbaar voor het oplossen van gevonden bugs.

Dus ben jij er klaar voor?

Laat je naam, email en/of je telefoonnummer achter en dan plannen we met jou een gratis consult in.

Wat klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
Sander Claassen
Claassen Business Management
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
Abibia
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman
Hair Concept

Recente maatwerk WordPress projecten

Hieronder een paar van ons meest recente WordPress projecten, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Samenwerking Wunderbar – Pardot/Elementor koppeling

Een op maat gemaakt Wordpress plugin voor een directe connectie tussen Pardot & Elementor

Realworks Wordpress Plugin – DMC Makelaars

Op maat gemaakte Realworks Wordpress plugin met de vernieuwde API

Samenwerking Ace Digital – centraalmakelaardij.nl

Nieuwe website ontwikkeld in Elementor met een custom Realworks Wordpress plugin