Maatwerk wordpress ontwikkeling

Maak het uitbreiden van jouw website een eitje

WordPress is het meest gebruikte tool voor het maken van websites. Daarbij worden er diverse plugins ontwikkeld en gebruikt. Alleen kan het wel is voorkomen dat deze plugins niet hetgeen doen wat jij nodig hebt voor jou of je bezoekers.  Dan heb je vaak maatwerk nodig en dit kunnen wij voor je regelen.

5,0 12 reviews

Waar wij ons in specialiseren

Als jouw technische partner kunnen wij een heleboel realiseren door middel van software ontwikkeling, hieronder valt dus ook het op maat maken van nieuwe functies op jouw WordPress website, dit doen we schaalbaar en flexibel zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

WordPress website ontwikkeling

Het ontwikkelen van je WordPress website gaat in eerste instantie via een thema, deze kunnen wij volledig voor je ontwikkelen op basis van je wensen.

Dit traject om je WordPress thema via maatwerk te ontwikkelen duurt wel iets langer dan onze starter pakketten maar heeft als voordeel dat de performance en veiligheid van je website optimaal zijn vanaf het begin.

Je WordPress website koppelen met externe systemen

Naast de ontwikkelingen binnen je eigen website of webshop kunnen we ook je externe software systemen van koppelen aan je WordPress website. 

Denk hierbij aan systemen voor je boekhouding, klanten en/of projecten beheer, maar ook andere systemen die moeten samenwerken met je website.

Maatwerk WordPress thema uitbreidingen

Naast een volledige thema ontwikkelen kun je er ook voor kiezen om alleen een uitbreiding te doen op je huidige website met een bestaand thema.

Dit wordt gedaan door onze WordPress experts die je hierin volledig kunnen ontzorgen.

Maatwerk WordPress plugins

Een WordPress plugin is een software-toevoeging aan je bestaande WordPress website of webshop, die kan bijdragen aan ervaring van je klanten of iets toevoegt wat jij op maat gemaakt op je website wilt hebben.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Recente wordpress projecten die we opgeleverd hebben

Hieronder een paar van ons meest recente wordpress projecten waar we aan hebben gewerkt, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Website vernieuwing – leocatering.nl

Vernieuwing van de bestaande website met Elementor

Maatwerk Salesforce WordPress Plugin – Wunderbar Marketing

Een op maat gemaakt WordPress plugin voor een directe connectie tussen Pardot & Elementor

Realworks WordPress Plugin – DMC Makelaars

Op maat gemaakte Realworks WordPress plugin met de vernieuwde API

Maatwerk WordPress Website – C-Creators

Een op maat gemaakte Elementor website

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag je website laten uitbreiden met nieuwe functies of een koppeling laten maken met je bestaande systemen? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: