Logo-MMC-IT-Solutions

Boek nu jouw gratis 45 minuten consult

Wat kun je verwachten van een gratis consult?

Jij stelt een vraag en wij gaan daarmee aan de slag. Denk aan vragen over hoe je je proces kan stroomlijnen, je idee beter ik kaart kan brengen of simpelweg wat voor mogelijkheden er zijn in software. We doen een onderzoek en daaruit volgt een verslag met actiepunten waar je direct mee aan de slag kan. Dit verslag met actiepunten presenteren we in een online adviesgesprek.

Waarom doen wij dit gratis?

Wij vinden de relatie met onze klanten erg belangrijk, daarom proberen wij eerst waarde te leveren voordat we om een vergoeding vragen. Zo weet de klant wat we kunnen en weten wij dat we daadwerkelijk waarde kunnen leveren. Zo kunnen we bouwen aan duurzame relatie waar we beide beter van worden. Daarnaast vinden we het werk dat we doen gewoon heel leuk en halen we er energie uit om mensen verder te helpen.

Jouw contactpersoon

Josua Stapel

Schaamteloze verkoper & adviseur
Mensen helpen met het oplossen van hun problemen zit in ons DNA. Daar hoort een persoonlijke en klantgerichte aanpak bij. Vanuit mijn commerciële achtergrond denk ik met je mee en zorg voor de vertaling van idee naar uitvoering.

Vul het formulier in en plan gelijk je gratis consult