WordPress websites voor starters

Maak het starten van jouw website een simpele klus

Wil jij als startende ondernemer graag een professionele wordpress website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij bieden een complete oplossing die het gemakkelijk maakt om jouw online aanwezigheid te creëren en te verbeteren.

5,0 12 reviews

Wat zijn starterspakketten?

Met ons pakket krijg je alles wat je nodig hebt om een prachtige website te hebben, inclusief hosting en domeinnaamregistratie.

We bieden verschillende sjablonen en thema’s waaruit je kunt kiezen, en we passen de website aan naar jouw specifieke behoeften en wensen. Je hebt de controle over het ontwerp, de inhoud en de functies van jouw website.

Ons ervaren team werkt nauw met jou samen om een website te creëren die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Wij zorgen voor duidelijke communicatie en planning om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgerond. Je hoeft je geen zorgen te maken over slechte kwaliteit, vertragingen, kostenoverschrijdingen, ondersteuningsproblemen, slechte projectmanagement of technische problemen.

Bovendien bieden wij uitstekende ondersteuning, zodat na de lancering van jouw website eventuele technische problemen snel kunnen worden opgelost en jouw website snel en efficiënt kan groeien.

Verder is ons team niet alleen bedreven in het bouwen van prachtige en functionele wordpress websites, maar we begrijpen ook het belang van online zichtbaarheid en effectieve marketing. Wij kunnen jou helpen bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, het opzetten van online advertentiecampagnes en het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie om jouw doelgroep op je website te krijgen.

Door onze expertise op deze gebieden te bundelen, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website niet alleen prachtig is, maar ook gemakkelijk gevonden wordt en jouw bedrijf helpt groeien. Wij werken nauw met jou samen om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe wij dit online kunnen communiceren.

Onze benadering is transparant en flexibel, waardoor we gemakkelijk kunnen inspelen op jouw behoeften en budget. Wij bieden duidelijke communicatie en rapportage gedurende het hele project, zodat jij op de hoogte blijft van onze voortgang en resultaten.

Dus, ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van jouw wordpress website én het meedenken in jouw online marketingstrategie? Vraag dan nu gelijk een starterspakket aan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Recente wordpress websites voor starters die we opgeleverd hebben

Hieronder een paar van ons meest recente wordpress websites waar we aan hebben gewerkt, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons staat communicatie centraal. Om het beste resultaat te kunnen leveren is het belangrijk dat wij een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen. Door hier extra aandacht aan te besteden voorkomen we onnodige kosten en vertragingen.

Wij leveren kwaliteit. We houden rekening met de standaard schermgroottes en de meest gebruikte browsers. De websites die we maken zijn toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgen we dat de website snel laadt en bouwen we het op een manier die het makkelijk maakt om aanpassingen te doen. Zo kan de website altijd meegroeien met jouw behoeften. Verder zorgen we ervoor dat de website altijd voldoet aan de laatste beveiligingseisen.

Wij leveren op tijd. Wanneer alles qua logo’s, teksten en afbeeldingen zijn aangeleverd kun je binnen een week online staan.

Wij leveren voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf. Geen maandelijkse bedragen. Gewoon een website die het doet.

Na oplevering sta je er niet alleen voor. Wij bieden uitstekende ondersteuning. Je hoeft je dus niet druk te maken met het onderhouden van je website. Verder krijg je van ons een uitleg video over het gebruik van de website. Daarmee kun je zelf met behulp van Elementor je wordpress website aanpassen. Zo blijf je niet afhankelijk van een externe partij om kleine aanpassingen te doen zoals uploaden van een nieuwe blog of het aanpassen van teksten of afbeeldingen. Of je nou zo veel mogelijk zelf wilt doen, of juist ontzorgd wilt worden, bij ons kan het allemaal.

Wat is de werkwijze?
Voor starterspakketten werken wij met templates. Dit zijn kant en klare designs die we invullen met jouw huisstijl, kleuren, logo, teksten en mediabestanden.

Heb je deze nog niet dan denken wij uiteraard met je mee. Op basis van jouw wensen en smaak maken wij een selectie van templates die bij jou passen. Het enige wat jij hoeft te doen is een template uitkiezen en je teksten en bestanden aanleveren en wij doen de rest.

Wat is de levertijd?
Wanneer je een template hebt uitgekozen en alles in aangeleverd qua mediabestanden, teksten, kleuren, logo en huisstijl gaan we voor jou aan de slag. Voor de zekerheid houden we een week levertijd aan, maar over het algemeen hebben we je website af en online binnen dag.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Onze Pakketten

Website voor starters bouwblokken

Starterspakket - Website

€ 600,- excl. btw
Dit is inclusief

Tijdens ons gratis intake gesprek gaan we wat dieper in op je wensen voor de website en komen alvast een paar design voorbeelden waarin we kunnen werken.

Daarnaast kijken we ook of alle voorbereidingen getroffen zijn qua teksten, logo, huisstijl en media bestanden zodat we gelijk een strakke planning met je kunnen maken

Omdat we gebruik maken van templates in onze starterspakketten kunnen wij als alle content is aangeleverd je website al binnen een dag of drie live hebben staan. 

Met ons starterspakket heb je standaard beschikbaarheid over de volgende pagina’s:

 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Blog
 • Los blog artikel

Naast deze pagina’s kun je zelf nog tot 5 pagina’s opgeven die we voor je designen binnen de templates

Wij leveren standaard onze websites voor mobiel, tablet en desktop voor de 4 meest gebruikte browsers. Heb je een specifieke doelgroep die op een ander device je website bekijkt geef dit bij ons aan en dan voegen we dit ook toe.

Bij oplevering zorgen wij er ook standaard voor dat de website snel wordt ingeladen en dat je media bestanden geoptimaliseerd zijn voor goed gebruik in de website

We zorgen ervoor dat je webshop te vinden is op diverse zoekmachines en voegen een plugin toe waarmee je je eigen vindbaarheid kan verbeteren.

Met onze starterspakketten maken we gebruik van WordPress een gemakkelijk te gebruiken Content Management Systeem, waarbij je alle toegang krijgt om zelf aanpassingen te kunnen maken aan je website.

We ontwikkelen specifieke uitlegvideo’s voor het gebruik van je website en/of webshop waarin we alle vragen voor algemeen gebruik voor je beantwoorden.

We zetten je site op een van onze veilige servers en houden je website maandelijkse up to date.

Dit pakket is niet alleen voor het ontwikkelen maar ook gelijk voor het live zetten van je website dit betekent dat we je website live zetten op een hosting naar keuze of bij ons en je domeinnaam eraan zullen koppelen indien deze nog beschikbaar is.

Starterspakket - Webshop

€ 900,- excl. btw
Dit is inclusief

Tijdens ons gratis intake gesprek gaan we wat dieper in op je wensen voor de webshop en komen alvast een paar design voorbeelden waarin we kunnen werken.

Daarnaast kijken we ook of alle voorbereidingen getroffen zijn qua teksten, logo, huisstijl en media bestanden zodat we gelijk een strakke planning met je kunnen maken

Omdat we gebruik maken van templates in onze starterspakketten kunnen wij als alle content is aangeleverd je webshop al binnen een week live hebben staan.

Met ons starterspakket heb je standaard beschikbaarheid over de volgende pagina’s:

 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Blog
 • Los blog artikel
 • Winkel
 • Los Product
 • Winkelmand
 • Afrekenen
 • Account sectie voor klanten

Naast deze pagina’s kun je zelf nog tot 5 pagina’s opgeven die we voor je designen binnen de templates

Wij leveren standaard onze webshops voor mobiel, tablet en desktop voor de 4 meest gebruikte browsers. Heb je een specifieke doelgroep die op een ander device je website bekijkt geef dit bij ons aan en dan voegen we dit ook toe.

Bij oplevering zorgen wij er ook standaard voor dat de webshop snel wordt ingeladen en dat je media bestanden geoptimaliseerd zijn voor goed gebruik in de website

We zorgen ervoor dat je website te vinden is op diverse zoekmachines en voegen een plugin toe waarmee je je eigen vindbaarheid kan verbeteren.

Met onze starterspakketten maken we gebruik van WordPress een gemakkelijk te gebruiken Content Management Systeem, waarbij je alle toegang krijgt om zelf aanpassingen te kunnen maken aan je webshop.

We ontwikkelen specifieke uitlegvideo’s voor het gebruik van je website en/of webshop waarin we alle vragen voor algemeen gebruik voor je beantwoorden.

We zetten je webshop op een van onze veilige servers en houden je website maandelijks up to date.

Dit pakket is niet alleen voor het ontwikkelen maar ook gelijk voor het live zetten van je webshop dit betekent dat we je webshop live zetten op een hosting naar keuze of bij ons en je domeinnaam eraan zullen koppelen indien deze nog beschikbaar is.

Heb je alle producten direct beschikbaar dan voegen wij deze tot 20 producten voor je toe.

We koppelen je webshop met een van de meest gebruikte payment providers van Nederland zodat je klanten via meerdere kanalen kunnen betalen.

Wil je ook direct facturen meesturen of laten downloaden aan je klanten dan voegen wij deze module voor PDF facturen graag voor je toe, hiermee kun je ook facturen aanmaken voor je nieuwe boekhouding.

Heb je al een bestaand boekhoudsysteem en wil je graag je webshop hieraan koppelen laat het ons weten en dan kijken wij of hier een directe koppeling voor kunnen realiseren.

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag van start met je nieuwe website of webshop?
Vul dan gelijk onderstaand formulier in en dan krijg je van ons binnen 24 uur een offerte.


Ik wou graag gebruik maken van het volgende pakket

En mijn wensen voor de website zijn als volgt: