Jouw technische partner voor het MKB

Maak het groeien van jouw bedrijf weer leuk

Maatwerk software laten ontwikkelen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met de meest recente technieken kun je al online zijn in enkele weken. Ben je benieuwd of dit ook voor jouw project zo snel kan? Vraag dan gelijk een offerte aan.

5,0 12 reviews

Waar wij ons in specialiseren

Als jouw technische partner kunnen wij een heleboel realiseren door middel van software ontwikkeling, hieronder valt dus ook het op maat maken van nieuwe software die jouw bedrijf een boost geven in efficientie of het realiseren van de nieuwe producten waarmee jij de markt kan gaan veroveren.

Website ontwikkeling

Een website is technisch gezien nu ook al een vorm van software, wij ontwikkelen je ideale bedrijfswebsite voor een eerlijke prijs, dit kan in WordPress maar ook in andere systemen ontwikkeld worden

Software koppelingen

Heb je systemen die goed met elkaar moeten samen werken, hiervoor ontwikkelen wij op maat of via andere oplossingen de ideale koppeling.

Webapps

Een web app is software dat op een webbrowser draait. Dit betekent dat zolang je internet hebt je naar de web app kan gaan via een webbrowser zoals bijvoorbeeld Chrome

Webshop ontwikkeling

Een webshop module ontwikkelen voor je bedrijfswebsite, dit doen we in WooCommerce of in een maatwerk traject afhankelijk van je budget.

Cursusplatformen

Heb je een fysieke cursus die je ook online zou willen geven? hiervoor ontwikkelen we samen met jou de ideale online cursusplatform

Onderhoud

Heb je software of een website waar een keer aan gesleuteld moet worden? wij hebben hiervoor diverse oplossingen die aansluiten op jouw onderhoud wensen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Recente software projecten die we opgeleverd hebben

Hieronder een paar van ons meest recente software projecten waar we aan hebben gewerkt, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Maatwerk ontwikkeling – Dutchband Bandgenerator

Op maat gemaakte webapplicatie in Django & React

MMC POS – Cafe Sport

Maatwerk kassasysteem voor kleine horecaondernemers

Maatwerk formulier – Sterkinmatches

Op maat gemaakt React formulier werkend met Elementor

Maatwerk software koppeling – Gaivota

Koppelen van MPlusKassa aan Exact voor het versnellen van de boekhouding

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: