Software ontwikkeling voor startend en MKB Nederland

Software laten ontwikkelen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zelfs niet als het maatwerk software is. Tegenwoordig kun je vaak al met 6 tot 13 weken je project in de eerste fases ontwikkeld hebben en dit is dan gelijk te gebruiken voor jou en/of je onderneming. Ben je benieuwd of dit ook voor jouw project zo snel kan?

Plan dan gelijk een gratis consult met ons in, dan helpen wij je graag met de eerste stappen.

web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Wat valt er onder maatwerk software ontwikkeling

Maatwerk software is eigenlijk vrij simpel uit te leggen het is software dat geheel op maat wordt ontwikkeld aan de hand van jouw behoeftes als klant, de kansen en mogelijkheden hierin zijn in principe eindeloos. Een paar van onze voorbeelden van onze diensten zijn:

Website ontwikkeling

Een website is technisch gezien nu ook al een vorm van software, wij ontwikkelen je ideale bedrijfswebsite voor een eerlijke prijs, dit kan in WordPress maar ook in andere systemen ontwikkeld worden

Software koppelingen

Heb je systemen die goed met elkaar moeten samen werken, hiervoor ontwikkelen wij op maat of via andere oplossingen de ideale koppeling.

Webapps

Een web app is software dat op een webbrowser draait. Dit betekent dat zolang je internet hebt je naar de web app kan gaan via een webbrowser zoals bijvoorbeeld Chrome

Webshop ontwikkeling

Een webshop module ontwikkelen voor je bedrijfswebsite, dit doen we in WooCommerce of in een maatwerk traject afhankelijk van je budget.

Cursusplatformen

Heb je een fysieke cursus die je ook online zou willen geven? hiervoor ontwikkelen we samen met jou de ideale online cursusplatform

Onderhoud

Heb je software of een website waar een keer aan gesleuteld moet worden? wij hebben hiervoor diverse oplossingen die aansluiten op jouw onderhoudswensen.

Waarom je voor ons kiest voor je maatwerk software projecten?

Er wordt altijd rekening gehouden met jou als ondernemer op zowel budget als tijd.

Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, we plannen alles volledig uit met jouw als klant en houden je goed op de hoogte wat de beste oplossingen kunnen zijn aan de hand van jouw budget.

Binnen 13 weken heb je altijd een werkend product wat voor jou extra waarde kan opleveren.

We werken graag doelgericht en willen dan ook dat voor jouw je KPI’s behaald kunnen worden. Dit kan in verschillende vormen zoals tijdwinst, kostenbesparing of andere meetwaarden die voor jouw als ondernemer belangrijk zijn. 

Persoonlijke benadering en tot 3 maanden na oplevering nog gratis support op het ontwikkelen van je project.

Naast doelgericht houden we ook van een persoonlijke benadering, je krijgt een vast contactpersoon die jou ondersteunt op het gebied waar jij het het meeste nodig hebt daarnaast als het project klaar is en je vindt nog een fout kun je bij ons tot 3 maanden na het project nog voor gratis support bellen en dan lossen wij het voor je op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Hoe ziet het maatwerk software traject eruit?

Elk maatwerk software project is anders maar in het meest simpele geval komt het neer komt de volgende stappen


1. Inventariseren

We beginnen met een vrijblijvend gratis consult. Hierin bespreken we je eisen en wensen van het project, nemen we door wat het project moet verbeteren en leveren we adviezen.

Na het eerste consult krijg je van ons een vrijblijvende offerte met daarbij een eerste projectplanning. Zodat je voor geen verassingen komt te staan.

Mocht het project het nodig hebben zullen wij ook tijdens de inventarisatie een UI/UX ontwerp maken zodat je alvast kort kan zien wat je te wachten staat.


2. Ontwikkelen

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van je project. In korte iteraties zullen wij stuk voor stuk de functionaliteiten van de software voor je bouwen.

Wekelijks houden we ook een progressie moment met jou waarin we een korte demonstratie geven van de nieuwe functionaliteiten. Hierin kun je al je vragen en opmerkingen stellen.


3. Livegang en nazorg

We zijn een paar weken verder en zijn klaar voor de eerste livegang. We zetten het online voor je of implementeren binnen je bedrijf en hierna gaan we of verder met doorontwikkelingen of zijn we nog 3 maanden beschikbaar voor het oplossen van gevonden bugs.

Dus ben jij er klaar voor?

Laat je naam, email en/of je telefoonnummer achter en dan plannen we met jou een gratis consult in.

Wat klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
Sander Claassen
Claassen Business Management
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
Abibia
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman
Hair Concept

Recente software projecten

Hieronder een paar van ons meest recente software projecten, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Maatwerk ontwikkeling – Dutchband Bandgenerator

Op maat gemaakte webapplicatie in Django & React

Nieuw kassasysteem – Cafe Sport

Maatwerk kassasysteem voor kleine horecaondernemers

Maatwerk formulier – Sterkinmatches

Op maat gemaakt React formulier werkend met Elementor