Over MMC IT Solutions

Een jong team met de passie voor technologische verbetering

Even kort voorstellen...

MMC IT Solutions is een softwarebedrijf opgericht in 2019 en is gevestigd in het meest niet ondiepe stuk in Nederland, Lelystad. 

Hier werken wij (of samen met jou) aan nieuwe software om zo het leven net even een stuk gemakkelijker te maken.

Oplossen zit in ons hart en nieren

Het liefst lossen we de hele dag problemen softwarematig op en stroomlijnen we jouw bedrijfsprocessen. Het kan altijd makkelijker zeggen we maar zo. Van het automatiseren van je administratieve taken tot aan het ontwikkelen van jouw digitale (web) applicaties waar jij de wereld mee wilt veroveren, niets is te gek.  

Waar wij voor staan

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Het Team

Marco Polderman
Co-founder

Nieuwe ideeën de wereld in helpen is een van de grootste drijfveren voor mij als softwareontwikkelaar. Dit is ook waar ik vele (startende) ondernemers mee wil helpen zodat zij hun dromen kunnen waar maken.

Nevin Lenior
Co-founder

Het automatiseren van processen en het oplossen van alledaagse problemen door middel van software is iets waar ik me dagelijks mee bezig hou, het is geweldig als je voor iemand meer tijd kan creëren met een simpele softwareoplossing.

Marouane Moussaten
Stagiair web-developer
Jarik Scholtanus
Stagiair web-developer

Werken met MMC IT Solutions

Heb je altijd mee willen ontwikkelen aan diverse software voor startende ondernemers en dat in een casual werksfeer? Bekijk de beschikbare vacatures/stageplekken, neem contact met ons op en dan gaan wij graag de samenwerking met je aan.