Maatwerk webshop ontwikkeling – bouwprofcenter.nl

Ontwikkelen van WooCommerce webshop met een Snelstart koppeling

Over de klant

Bouwprofcenter is de groothandel in bouwmaterialen en officiële dealer van Remmers B.V voor iedere professional. Bouwprofcenter is ontstaan vanuit een fijne samenwerking met Remmers, door de jarenlange ervaring in de vochtbestrijding en het gebruik van de producten van Remmers. 

Over het project

Het project is binnengekomen via WPinaday een mediabureau uit Haarlem, zij hebben met de klant overleggen gehad voor de realisatie van webshop maar zaten nog vast op wat maatwerk elementen, waar de capaciteiten nu even niet beschikbaar voor waren.

Door een goede connectie met WPinaday hebben we samen voor een goed eind resultaat gezorgd, waarbij wij de ontwikkelingen van de webshop hebben verricht en WPinaday de designs.

Het resultaat...

Voor bouwprofcenter hebben we een op maat gemaakte WooCommerce webshop ontwikkeld door middel van Elementor en op maat gemaakte thema toepassingen.

Daarnaast hebben we ook mogelijk gemaakt voor bouwprofcenter dat alle bestellingen, klanten en producten in directe connectie staan met hun administratie systeem Snelstart. Dit door een op maat gemaakte WordPress plugin.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling

ADUH

Woocommerce webshop optimalisaties voor meer gebruiksvriendelijkheid

Samenwerking met Fabrique – KBO PCOB

Externe leeromgevingen koppelen aan de academie en verbeterde zoekfunctionaliteit