cafe-sport.nl

Website gemaakt in Elementor.

Over de klant

Café Sport is een gezellig sport & spel café in Lelystad. Van origine is dit dartcafé waar al vele grote namen uit de dartwereld zijn gekomen. Nu sinds 2018 heeft het café een nieuwe eigenaar en deze probeert het te runnen met wat nieuwe frisse ideeën. 

Over het project

Voor Café Sport was de vraag hoe zij de kloof tussen vaste gasten en nieuwkomers kon verkleinen, zodat beide partijen tevreden gesteld kunnen worden met het nieuwe imago waar dit sport & spel café naar toe wilt gaan.

Het project verliep tijdens het live gaan lastig omdat de eigenaar geen toegang had gekregen tot de oude domeinen en servers van de oude website.

We hebben snel toen een nieuwe server opgezet en de nieuwe eigenaar had een soort gelijke domein gevonden waarmee hij ook tevreden was, zo zou er weinig verwarring ontstaan bij de oude gasten.

Na een drietal ontwerpen zijn we samen met de klant tot het huidige ontwerp gekomen, want deze bevat het nieuw, het oud en het zou simpel in gebruik genomen kunnen worden.

Het resultaat...

Deze simpele one-page WordPress website gemaakt met Elementor was voor de gasten en de eigenaar het nieuwe ideaal.

Aan de achterkant heeft de eigenaar alle vrijheid om simpel evenementen toe te voegen en aan de voorkant kunnen zijn gasten gemakkelijk zien wat er te doen is.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

knowingcrypto.io

Maatwerk Informatiebank & support voor cryptocurrencies in Elementor

ADUH

Woocommerce webshop optimalisaties voor meer gebruiksvriendelijkheid

jcschilderwerken.nl

Simpele bedrijfswebsite in elementor, SEO & custom crm met factuur/offerte generatie