Samenwerking met Fabrique – KBO PCOB

Externe leeromgevingen koppelen aan de academie en verbeterde zoekfunctionaliteit

Over Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau. Met als motto: ‘Challenge reality!’ Ze nemen geen genoegen met hoe het is, maar gaan voor hoe het kan zijn.

Over de klant

KBO-PCOB is met een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. KBO-PCOB draagt bij aan een krachtige positie van senioren en maakt zich daar sterk voor, zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau.

Over het project

Tijdens de samenwerking met Fabrique, was er een oude klant weer terug gekomen voor nieuwe functionaliteiten aan hun academie website. Dit in de vorm van een onderhoudscontract. 

KBO-PCOB wilde graag een verbetering in het zoeken naar leden en diverse andere kleine zaken die de academie website net een tikkeltje beter moesten maken.

Daarnaast had zij de wens om twee externe partijen te koppelen binnen hun academie dit moest zo gemakkelijk mogelijk gemaakt worden voor de senioren zodat deze snel de nieuwe cursussen konden volgen.

Het resultaat...

Voor de Academie van KBO-PCOB hebben we in hun omgeving de mogelijk ontwikkeld om welke willekeurige externe leeromgeving toe te voegen en te koppelen aan diverse thema’s. Dit in het al eerder gebouwde CMS van Fabrique.

Daarnaast hebben we ook verbeteringen gemaakt aan de zoekfunctionaliteit naar leden. Dit door middel van een externe api en elastic search om leden binnen een bepaalde radius te kunnen vinden van jouw woonplaats of postcode. 

KBO PCOB, Fabrique, Online Leeromgeving, LTI Koppeling
Video afspelen over KBO PCOB, Fabrique, Online Leeromgeving, LTI Koppeling

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Integraal Leiderschap

Online trainingsomgeving voor “beginnende” managers ontwikkeld met Elementor & LearnDash

beijertechniek.nl

Simpele website gemaakt in Elementor

Website vernieuwing – deautozaak.nl

Vernieuwde websitedesign met afsprakenmodule