easyforyou.store

Basis webshop voor haar accessoires

Over de klant

Easy For You – Body & Wear is een webshop gefocust op het verkopen van beauty producten voor haar, huid & verzorging. Zij zijn een subtak van Hair Concept Online om meerdere producten te kunnen verkopen aan consumenten.

Over het project

Monique van Hair Concept wilde een nieuw concept beginnen, Corona had haar andere bedrijf getroffen omdat kappers geen zaken meer konden doen en ze wilde graag kijken of ze voor consumenten ook meer kon doen dan alleen haarstukken.
 
Zij heeft ons gevraagd om te helpen met het opzetten van haar nieuwe concept. Dit hebben wij in samenwerking gedaan met Graaffisch een grafisch vormgever die ons ideaal kon helpen met het ontwikkelen van de huisstijl en logo van de nieuwe webshop.
 
Het budget was was niet al te hoog dus we moesten kijken hoe we deze site in de juiste stijl konden krijgen voor een lager budget.

Het resultaat...

Een WordPress website gemaakt o.b.v. een template met op maat gemaakte functies voor het selecteren van verschillende haarkleuren en attributen.

Daarnaast heeft Graaffisch voor de webshop een elegante logo ontworpen waarmee wij gemakkelijker een template konden vinden voor deze webshop.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Integraal Leiderschap

Online trainingsomgeving voor “beginnende” managers ontwikkeld met Elementor & LearnDash

indonasian.nl

UI Design & op maat gemaakt voedselbezorging web app

Webshop optimalisaties – stalwartcrafts.com/us

Het optimaliseren van twee WooCommerce webshops op snelheid en gebruiksvriendelijkheid