autoexportlelystad.nl

Informatieve WordPress website in 3 talen beschikbaar

Over de klant

Dé Autozaak is een autobedrijf in Lelystad. Zij doen de inkoop en verkoop van alle soorten auto’s, daarnaast kun je bij ze terecht voor reparaties aan je auto en APK keuringen.

autoexportlelystad.nl is een servicesite van de Dé Autozaak en regelt alles rondom auto export documenten.

Over het project

De Autozaak wilde graag dat hun nieuwe dienst goed begrijpbaar zou zijn bij hun grootste doelgroep, daarnaast waren zij benieuwd of het design van de website gemaakt kon worden in een nieuwer jasje met elementen van het oude design.

Omdat de doelgroep van de autozaak rondom deze nieuwe dienst divers is in talen hebben we moeten kiezen een een site met meerdere vertalingen, hiervoor hebben wij gedeeltelijk interne kringen geraadpleegd en gebruik gemaakt van een externe dienst die hierin gespecialiseerd is. 
 
Als laatste wilde de eigenaar ook graag hebben dat er aanvraagformulier ingevuld kon worden waarmee hij in de garage al alles kon klaarmaken voordat zijn klant op de zaak kwam.

Het resultaat...

Een simpel te benaderen one-page website beschikbaar in het Nederlands, Engels & Pools zodat voor de klant zijn doelgroep het gemakkelijk te begrijpen is wat zij nodig hebben.

Ook kunnen zij door middel van een aanvraagformulier vrij simpel export aanvragen starten zodat er alleen nog wat nagekeken en betaald hoeft te worden in de garage.

Deze website is gemaakt met Elementor met behulp van Translatepress voor de vertalingen, zodat de klant gemakkelijk zijn website kan bijhouden en extra talen zou kunnen toevoegen.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Website ontwikkeling – c-creators.org

Een op maat gemaakte Elementor website

Integraal Leiderschap

Online trainingsomgeving voor “beginnende” managers ontwikkeld met Elementor & LearnDash

hairconceptonline.nl

Custom webshop met Exact en Mollie koppeling