Webshop optimalisaties – stalwartcrafts.com/us

Het optimaliseren van twee WooCommerce webshops op snelheid en gebruiksvriendelijkheid

Over de klant

Stalwart crafts is een online winkel voor handgemaakte leren producten, waaronder schorten, menu-covers en bureamatten. Zij zijn gevestigd in Engeland en verkopen aan de hele wereld.

Hoe ze zichzelf omschrijven

“It’s about far more than just an apron, it’s a passionate creation”
Defined as being of outstanding strength and vigour, the name Stalwart encapsulates everything I wanted to create with my range of designer aprons and accessories.

Not for you to simply look the part, but for you to have a trusted ‘stalwart’ which will become your go-to wearable aid for years and years to come.

Over het project

De eigenaar van Stalwart Crafts had een webshop opgeleverd gekregen en daar ontbraken nog bepaalde aspecten die nog ontwikkeld zouden worden. Daarnaast was de snelheid van de vernieuwde webshop verre van optimaal met een 30 seconden laadtijd.

Hiermee kwam dus ook de vraag of wij deze webshop weer in zijn optimale staat konden krijgen en konden kijken naar overige verbeteringen voor de klanten van Stalwart Crafts en zodat de webshop ook gedupliceerd kon worden voor de Amerikaanse tak van het bedrijf.

Het resultaat...

Als eerst hebben we gekeken naar de snelheid van de webshop, we hebben dit nu naar een laadtijd van 2 á 3 seconden gekregen voor beide webshops. Dit zorgt ervoor dat de bounce rate verminderd is en dat klanten langer op de webshop bleven.

Dan hebben we ook gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van de webshops en hier hebben we ook bepaalde plugins verwijderd en geoptimaliseerd met eigen code die ervoor zorgt dat klanten sneller en gemakkelijker door webshop heen kunnen.

Als laatst hebben we voor stalwartcrafts.us een op maat gemaakt belasting calculatie toegevoegd zodat er voor de benodigde staten de belasting berekend wordt op de regels binnen die staat.

Website voor starters bouwblokken

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

leatch.nl

Website opzet & custom WordPress plugin met BKR koppeling

knowingcrypto.io

Maatwerk Informatiebank & support voor cryptocurrencies in Elementor

ADUH

Woocommerce webshop optimalisaties voor meer gebruiksvriendelijkheid