Cursusplatform

Cursusplatform op maat gemaakt in WordPress met Elementor & Learndash

Over de klant

FXminds staat voor Forex Minds en is een Nederlands bedrijf dat in 2018 is opgericht met als doel, het inspireren, motiveren en ondersteunen van mensen om er voor te zorgen dat zij hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

Over het project

FXminds wilde de ervaring van hun studenten verbeteren voor het cursusplatform die zij eerst op hun eigen website draaide. Dit was eerst heel onlogisch ingedeeld en had geen ruimte om snel te vergroten.

Daarnaast wilde zij graag via de WordPress admin zien wat de progressie was van hun studenten en of welke vragen zij voornamelijk hadden zodat ze dit konden meenemen in de wekelijkse livesessie.

Het resultaat...

Wij hebben een Online leer omgeving ontwikkeld in WordPress met Elementor & Learndash. Hier werd het overzichtelijker voor de studenten wat zij kunnen volgen en kunnen zij vragen stellen per video/hoofdstuk of module.

En dan met een op maat gemaakte WordPress plugin hebben wij mogelijk gemaakt om alle vragen en progressies inzichtelijker te maken voor FXminds coaches/mentoren zodat een nog betere service kunnen leveren aan hun studenten.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Realworks WordPress Plugin – DMC Makelaars

Op maat gemaakte Realworks Wordpress plugin met de vernieuwde API

Verkoopvoorraad als module

Een autovoorraad web app als wordpress plugin

indonasian.nl

UI Design & op maat gemaakt voedselbezorging web app