abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling

Over de klant

Abibia ontwikkelt achter de schermen een nieuwe zakelijke dienst die in de loop van dit jaar op de markt komt. Als eerste in Nederland, waarna wij de rest van de wereld gaan veroveren. Wij gaan de wereld van risicomanagement op z’n kop zetten met een digitale dienst die drijft op een innovatief security platform en een combinatie van grote hoeveelheden data, kunstmatige intelligentie en security-kennis.
Abibia is opgericht door Marcel Knippen. Ondernemer met een bewezen track record: eind jaren 90 gestart met security-bedrijf Onsight Solutions. Met meer dan 200 man personeel in 2017 verkocht aan KPN. Momenteel actief bij meerdere innovatieve IT start-ups en scale-ups: Planviewer, Kahuna, en Europechain.io.

Over het project

Marcel en Abibia hadden nog geen dedicated software team waarmee ze hun software product konden ontwikkelen, daarnaast was het ook eerst niet zeker welke kant we op zouden gaan met dit project.

Het is uiteindelijk een samenwerking gebleken met een samengesteld team van MMC IT Solutions en Abibia om te kijken wat het product moest kunnen doen en wat zou aan slaan bij de doelgroep van het bedrijf.

Verder wilde Abibia uiteindelijk publiek gaan met een website en heeft ons hierbij ook om hulp gevraagd.

Tijdens dit project hebben we het team ondersteunt in UI/UX Design, Software Ontwikkeling en Server/Software Architectuur om zo naar een eerste MVP te werken.

Het resultaat...

In een tijdspanne van 6-8 maanden hebben we meerdere prototypes ontwikkeld om het nieuwe interne team van Abibia een idee te geven wat wel of niet mogelijk is met de technieken op dit moment. 

Naast de prototypes van de daadwerkelijke softwareproduct van Abibia zijn wij in de laatste maand ook bezig geweest voor de publieke website van het bedrijf waarmee zij nieuwe teamleden konden recruiten.

Deze website is gemaakt in Elementor en maakt gebruik van een op maat gemaakte plugin om eventuele teasers van de producten en mailcampagnes te koppelen. Daarnaast is de website ook in meerdere talen beschikbaar gemaakt door TranslatePress, waarmee de klant gemakkelijk in combinatie met Elementor zijn talen kan bijhouden en toevoegen.

Wat vond de klant ervan?

“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is.

Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing.

Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is.

Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.

– Frank Bijkerk – Abibia

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Website ontwikkeling – c-creators.org

Een op maat gemaakte Elementor website

Webshop optimalisaties – stalwartcrafts.com/us

Het optimaliseren van twee WooCommerce webshops op snelheid en gebruiksvriendelijkheid

hairconceptonline.nl

Custom webshop met Exact en Mollie koppeling