taideagency.nl

Custom design website met Elementor.

Over de klant

Witte Tafellakens, Vlekkeloze Service

TAIDE | The Agency is een creatief hospitality & event productions bureau met oog voor detail. Hectiek op de werkvloer of niet, zij zullen altijd een tandje bijzetten voor de finishing touch. De kers op de taart, of beter gezegd, het gouden randje waar je naar op zoek bent.

Over het project

Voor TAIDE | The Agency was het eigenlijk wel vrij simpel, zij hadden een website nodig die een juiste impact kon leveren aan hun klanten. Het design was al gemaakt, dus nu alleen de ontwikkeling nog.
Tijdens de ontwikkeling kwamen we er alleen al snel achter dat we nog niet alles hadden wat zij daadwerkelijk wilden uitstralen. 
 
Om dit op te lossen zijn we zelf aan de slag gegaan met wat simpele animaties en toevoegingen die de website net even een tandje beter zou maken.
 
Dan nog met de laatste toevoegingen van het externe design team van TAIDE  hebben we de website in zijn geheel kunnen afronden.

Rekening houdend met het budget van de klant hebben wij gekozen om het te ontwikkelen in WordPress met Elementor, hiermee konden wij snel handelen in alle design veranderingen die ook eventueel later nog aangepast zouden moeten worden.

Het resultaat...

Voor TAIDE | The Agency is er een vrij chique WordPress website opgeleverd. Het is responsive voor verschillende apparaten zoals mobiel, tablet & desktop. 

Het geeft goed weer waar het bedrijf voor staat en wordt gecomplimenteerd met cover video van een van het bedrijf zijn grotere events Dance4Life.

Met de op maat gemaakte cases en met animaties die goed doorvloeien heeft TAIDE een website gekregen die op maat gemaakt is en tot in de puntjes verzorgd.

Bekijk de website

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

hairconceptonline.nl

Custom webshop met Exact en Mollie koppeling

abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling

Website ontwikkeling – c-creators.org

Een op maat gemaakte Elementor website