taideagency.nl

Custom design website met Elementor.

Witte Tafellakens, Vlekkeloze Service

TAIDE | The Agency is een creatief hospitality & event productions bureau met oog voor detail. Hectiek op de werkvloer of niet, zij zullen altijd een tandje bijzetten voor de finishing touch. De kers op de taart, of beter gezegd, het gouden randje waar je naar op zoek bent.

Website Taide Agency | MMC IT Solutions | Websites voor Startups

5,0 12 reviews

Over het project

Voor TAIDE | The Agency was het eigenlijk wel vrij simpel, zij hadden een website nodig die een juiste impact kon leveren aan hun klanten. Het design was al gemaakt, dus nu alleen de ontwikkeling nog.

Tijdens de ontwikkeling kwamen we er alleen al snel achter dat we nog niet alles hadden wat zij daadwerkelijk wilden uitstralen. 
 
Om dit op te lossen zijn we zelf aan de slag gegaan met wat simpele animaties en toevoegingen die de website net even een tandje beter zou maken.
 

Dan nog met de laatste toevoegingen van het externe design team van TAIDE  hebben we de website in zijn geheel kunnen afronden.

Rekening houdend met het budget van de klant hebben wij gekozen om het te ontwikkelen in WordPress met Elementor, hiermee konden wij snel handelen in alle design veranderingen die ook eventueel later nog aangepast zouden moeten worden.

Het resultaat...

Voor TAIDE | The Agency is er een vrij chique WordPress website opgeleverd. Het is responsive voor verschillende apparaten zoals mobiel, tablet & desktop. 

Het geeft goed weer waar het bedrijf voor staat en wordt gecomplimenteerd met cover video van een van het bedrijf zijn grotere events Dance4Life.

Met de op maat gemaakte cases en met animaties die goed doorvloeien heeft TAIDE een website gekregen die op maat gemaakt is en tot in de puntjes verzorgd.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

beijertechniek.nl

Simpele website gemaakt in Elementor

abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: