Samenwerking Wunderbar – werkenbijimpegno.nl

AFAS API Koppelen met Elementor in een simpele WordPress plugin

Over Wunderbar Marketing

Wunderbar Marketing is een online media bureau gefocust om jouw bedrijf “Wunderbar” te maken. Dit doen ze in samenwerking met andere professionals zodat jij altijd de perfecte kwaliteit opgeleverd krijgt.

Over de klant

Impegno biedt tijdelijke ondersteuning thuis voor mensen die psychische en/of maatschappelijke moeilijkheden ervaren. Gezinnen, volwassenen, jeugdigen en kinderen verdienen een toegewijde en efficiënte houding van onze zorgprofessionals. Een medewerker kan zelfstandig (naar de hulpvraag van de cliënt) met de cliënt beslissen over de geleverde zorg. De competenties en mogelijkheden van de cliënt zijn daarbij het uitgangspunt.

Over het project

Daniel van Wunderbar Marketing had ons gevonden via Elementor Experts en had de vraag of wij eens met hem konden nadenken over de ideale oplossing om de nieuwe vacature website te koppelen aan de nieuwe AFAS omgeving van Impegno.

Het moest kunnen werken met Elementor waarbij rekening gehouden moest worden met automatisatie en ease of use in het design van de nieuwe website.

Daarnaast wilde ze ook hebben dat de koppeling er ook voor kon zorgen dat je kon solliciteren en dat dit direct in hun AFAS software werd opgeslagen.

Het resultaat...

De nieuwe vacature website werkenbijimpegno.nl, is volledig opgeleverd binnen enkele weken met een vernieuwd design en een op maat gemaakte plugin waarmee er diverse koppelingen gemaakt zijn met de AFAS software van Impegno.

De vacatures worden elke dag vernieuwd en/of verwijderd als deze niet meer beschikbaar zijn en er is op maat gemaakte actie toegevoegd op de Elementor formulieren waardoor je met een paar simpele instellingen een sollicitatieformulier kunt koppelen aan AFAS software.

Impegno, AFAS API Koppeling, Wundebar
Video afspelen over Impegno, AFAS API Koppeling, Wundebar

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Maatwerk software koppeling – Gaivota

Koppelen van MPlusKassa aan Exact voor het versnellen van de boekhouding

Maatwerk webshop ontwikkeling – bouwprofcenter.nl

Ontwikkelen van WooCommerce webshop met een Snelstart koppeling