Samenwerking Ace Digital – centraalmakelaardij.nl

Nieuwe website ontwikkeld in Elementor met een custom Realworks Wordpress plugin

Over Ace Digital

Ace Digital is een Demand Driven Marketing bedrijf die ondernemers ondersteunt in marketing o.b.v. advies, coaching en/of uitvoer. Alles om de groei te bevorderen van jou bedrijf op gebied van marketing.

Over de klant

Centraal Makelaardij is een makelaarsbureau uit Haarlem. Het team streeft ernaar om dé makelaar van Haarlem, Amsterdam en omstreken te zijn als het gaat om beheer en verhuur van je vastgoed, maar ook om de aan- of verkoop van een woning.

Over het project

Voor de klant van Ace Digital was het duidelijk zij wilde een vernieuwde website en kwamen in contact met ons om deze samen met een vernieuwde Realworks koppeling te realiseren.

Het ontwerp mocht vrij simpel blijven zolang het maar een frisse moderne look zou bieden voor Centraal Makelaardij en voor de Realworks koppeling moesten we rekening houden dat het vernieuwde aanbod dagelijks ge-update zou worden.

Het resultaat...

De vernieuwde website centraalmakelaardij.nl is volledig ingericht naar eigen huisstijl met diverse templates die het gemakkelijk moeten maken voor Centraal Makelaardij of Ace Digital om de website te vernieuwen of aan te passen.

Dit hebben we gedaan met behulp van Elementor en wat op maat gemaakte thema aanpassingen.

Daarnaast heeft de nieuwe website een vernieuwde op maat gemaakte Realworks Wordpress plugin ontvangen die samen met Elementor werkt.

Voorbeeld wordpress website voor starters Maatwerk WordPress

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Website vernieuwing – leocatering.nl

Vernieuwing van de bestaande website met Elementor

Maatwerk software koppeling – Gaivota

Koppelen van MPlusKassa aan Exact voor het versnellen van de boekhouding

Maatwerk formulier – Sterkinmatches

Op maat gemaakt React formulier werkend met Elementor