Samenwerking Ace Digital – centraalmakelaardij.nl

Nieuwe website ontwikkeld in Elementor met een custom Realworks Wordpress plugin

Centraal Makelaardij is een makelaarsbureau uit Haarlem. Het team streeft ernaar om dé makelaar van Haarlem, Amsterdam en omstreken te zijn als het gaat om beheer en verhuur van je vastgoed, maar ook om de aan- of verkoop van een woning.

5,0 12 reviews

Over Ace Digital

Ace Digital is een Demand Driven Marketing bedrijf die ondernemers ondersteunt in marketing o.b.v. advies, coaching en/of uitvoer. Alles om de groei te bevorderen van jou bedrijf op gebied van marketing.

Over het project

Voor de klant van Ace Digital was het duidelijk zij wilde een vernieuwde website en kwamen in contact met ons om deze samen met een vernieuwde Realworks koppeling te realiseren.

Het ontwerp mocht vrij simpel blijven zolang het maar een frisse moderne look zou bieden voor Centraal Makelaardij en voor de Realworks koppeling moesten we rekening houden dat het vernieuwde aanbod dagelijks ge-update zou worden.

Het resultaat...

De vernieuwde website centraalmakelaardij.nl is volledig ingericht naar eigen huisstijl met diverse templates die het gemakkelijk moeten maken voor Centraal Makelaardij of Ace Digital om de website te vernieuwen of aan te passen.

Dit hebben we gedaan met behulp van Elementor en wat op maat gemaakte thema aanpassingen.

Daarnaast heeft de nieuwe website een vernieuwde op maat gemaakte Realworks WordPress plugin ontvangen die samen met Elementor werkt.

Voorbeeld wordpress website voor starters Maatwerk WordPress

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

indonasian.nl

UI Design & op maat gemaakt voedselbezorging web app

taideagency.nl

Custom design website met Elementor.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: