MMC POS – Cafe Sport

Maatwerk kassasysteem voor kleine horecaondernemers

Café Sport is een gezellig sport & spel café in Lelystad. Van origine is dit dartcafé waar al vele grote namen uit de dartwereld zijn gekomen. Nu sinds 2018 heeft het café een nieuwe eigenaar en deze probeert het te runnen met wat nieuwe frisse ideeën.

5,0 12 reviews

Over het project

De eigenaar van Café Sport was niet helemaal meer tevreden met zijn huidige POS systeem voor zijn café en vroeg of wij konden meedenken voor een systeem die bij hem en andere kleine horeca ondernemers gebruikt zou kunnen worden.

Hierbij moest gekeken worden naar een simpel systeem die werkt met verschillende soorten hardware zodat een klein horeca ondernemer deze niet hoefde weg te doen en alleen de software hoeft aan te schaffen.

Het resultaat...

Samen met Cafe Sport hebben wij hierdoor een eerste versie kunnen ontwikkelen van ons gloednieuwe simpele POS systeem: “MMC-POS”. 

Het systeem is toepasbaar op zowel oude als nieuwe hardware en met de gemakkelijke import/export functionaliteiten kunnen we vrij gemakkelijk de gehele administratie, producten en orders overzetten van het oude systemen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

Webshop optimalisaties – stalwartcrafts.com/us

Het optimaliseren van twee WooCommerce webshops op snelheid en gebruiksvriendelijkheid

Maatwerk WordPress Website – C-Creators

Een op maat gemaakte Elementor website

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: