Nieuw kassasysteem – Cafe Sport

Maatwerk kassasysteem voor kleine horecaondernemers

Over de klant

Café Sport is een gezellig sport & spel café in Lelystad. Van origine is dit dartcafé waar al vele grote namen uit de dartwereld zijn gekomen. Nu sinds 2018 heeft het café een nieuwe eigenaar en deze probeert het te runnen met wat nieuwe frisse ideeën. 

Over het project

De eigenaar van Café Sport was niet helemaal meer tevreden met zijn huidige POS systeem voor zijn café en vroeg of wij konden meedenken voor een systeem die bij hem en andere kleine horeca ondernemers gebruikt zou kunnen worden.

Hierbij moest gekeken worden naar een simpel systeem die werkt met verschillende soorten hardware zodat een klein horeca ondernemer deze niet hoefde weg te doen en alleen de software hoeft aan te schaffen.

Het resultaat...

Samen met Cafe Sport hebben wij hierdoor een eerste versie kunnen ontwikkelen van ons gloednieuwe simpele POS systeem: “MMC-POS”. 

Het systeem is toepasbaar op zowel oude als nieuwe hardware en met de gemakkelijke import/export functionaliteiten kunnen we vrij gemakkelijk de gehele administratie, producten en orders overzetten van het oude systemen.

Website voor starters bouwblokken

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Maatwerk software koppeling – Gaivota

Koppelen van MPlusKassa aan Exact voor het versnellen van de boekhouding

Maatwerk ontwikkeling – Dutchband Bandgenerator

Op maat gemaakte webapplicatie in Django & React

abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling