leatch.nl

Website opzet & custom WordPress plugin met BKR koppeling

Over de klant

Met een brede selectie aan horloges, kan Leatch worden beschouwd als dé online shop voor lease-horloges. Leatch is het eerste bedrijf waar je horloges kunt leasen.  Doordat je het horloge least in plaats van koopt, is het niet nodig om in één keer een groot bedrag aan een horloge te spenderen. Hierdoor is het toegankelijker om een horloge te dragen dat jij mooi vindt en wat goed bij jou past.

leatch - softwarebedrijf - webshop - mvp

Over het project

Leatch wilde een concept starten wat nog niet bestond, het leasen van horloges. Zij hadden marktonderzoek gedaan en zagen dat er een mogelijkheid lag om luxe horloges te verhuren/leasen aan hun doelgroep.
 
Wij zijn samen met de klant in gesprek gegaan over de verschillende functionaliteiten waar rekening mee gehouden moest worden, zoals een op maat gemaakt SEPA aanvraag en op maat gemaakte termijnen voor klanten om de horloges te leasen.
 
Na een paar ontwerpen gemaakt te hebben, had Leatch de keuze gemaakt en wilde graag zelf ook wat invullingen doen met een interne marketeer zodat het concept nog meer succes zou hebben. Binnen een maand stond de eerste versie live en kon Leatch beginnen aan hun avontuur.
 
Later in het jaar kwamen zij er achter dat zij ook rekening moeten houden met BKR registraties, dit om de kredietwaardigheid van hun klanten te controleren. Dit hebben we voor ze geïmplementeerd met onze op maat gemaakte WordPress plugin die communiceert met EDR Credit Services API.
 

Het resultaat...

Een elegante webshop gemaakt met Elementor waarmee je luxe horloges kunt leasen. Er is een op maat gemaakte plugin die regelt dat Leatch een SEPA aanvraag via PDF verstuurd krijgt van de klant en met de BKR API koppeling op het afrekenformulier kunnen ze ook rekening houden met wanbetalers.

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Administratieve automatisering

Een op maat gemaakte Zapier automatisering met koppelingen naar administratieve systemen

Cursusplatform

Cursusplatform op maat gemaakt in WordPress met Elementor & Learndash

Samenwerking met Fabrique – KBO PCOB

Externe leeromgevingen koppelen aan de academie en verbeterde zoekfunctionaliteit