krullentemmer.nl

Omzetten van website naar Elementor plus cursus

Over de klant

KrullenTemmer is een kapsalon in Lelystad voor dames en meisjes met golvend haar, krullend haar en kroeshaar. Bij deze krullenkapper wordt het haar droog geknipt en verzorgd volgens de Curly Girl Methode.

Over het project

Voor krullentemmer was het belangrijk dat zij haar nieuwe cursus goed online kon neerzetten, maar zij kreeg het niet voor elkaar met haar huidige design tool. Dus er moest gekeken worden of dit maatwerk moest worden of dat er een andere tool beschikbaar was.
 
In de oude staat maakte zij gebruik van Divi en deze kon niet “goed” overweg met haar cursus plugin.

Het resultaat...

Na wat kort onderzoek kwam er al snel uit dat we het beste de website konden omzetten met Elementor om ten eerste haar cursussen gemakkelijk te designen en dus ook gemakkelijk aan te passen voor de klant.

Nadat wij de plugin hadden toegevoegd hebben wij krullentemmer een korte cursus gegeven over het gebruik en toen wilde ze eigenlijk al snel volledig over naar een Elementor site.

Dus met die wens hebben wij nog binnen 8 uur haar volledige site omgezet naar Elementor en kan ze vanaf nu alles zelf veel gemakkelijker bijhouden en aanpassen.

web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

beijertechniek.nl

Simpele website gemaakt in Elementor

Website ontwikkeling – c-creators.org

Een op maat gemaakte Elementor website

Website vernieuwing – deautozaak.nl

Vernieuwde websitedesign met afsprakenmodule