knowingcrypto.io

Maatwerk Informatiebank & support voor cryptocurrencies in Elementor

Knowing Crypto is een nieuw opgezette onderneming door een paar jongens uit Lelystad die graag de wereld van de cryptocurrencies beter van kennis willen voorzien door hun online kennisbank.

Naast de online kennisbank leveren zij support aan mensen die vragen hebben over dit onderwerp.

5,0 12 reviews

Over het project

Voor dit project zocht Knowing Crypto een bedrijf of ontwikkelaar die kon helpen met al hun ideeen voor de website neer te zetten, na een eerste gesprek hebben we gekeken naar wat hun core is en daar zouden we mee starten.

Een kennisbank met genoeg gratis informatie voor iedereen toegankelijk en dat in een stijl die nog lang kon volhouden en bestemd was voor uitbreiding.

Het resultaat...

Een kennisbank die ontwikkeld is met Elementor in de stijl die het beste bij hun als bedrijf en in de wereld van crypto past.

Deze site hebben we binnen 1 week neer kunnen zetten en hoeft alleen nog door de jongens achter Knowing Crypto worden opgevuld met de content die mensen willen zien.

Wat vond de klant ervan?

MMC IT Solutions heeft ons geholpen door het opzetten van onze website, knowingcrypto.io.

Zij hebben geweldig werk geleverd in een zeer korte tijd.

Daarnaast zijn ze goed in het kritisch meedenken en nemen de tijd voor je waardoor je als klant meer gewaardeerd voelt.

– Roemer 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

Verkoopvoorraad als module

Een autovoorraad web app als wordpress plugin

Website snelheid verbeteren – cross.nl

Optimaliseren van de website van cross.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: