Integraal Leiderschap

Online trainingsomgeving voor “beginnende” managers ontwikkeld met Elementor & LearnDash

Over de klant

Sander Claassen eigenaar van Claassen Business Management en oprichter van de training Integraal Leiderschap,  een ervaren business én IT generalist met een sterke interesse voor (persoonlijk) leiderschap en een drive om te blijven ontwikkelen. Die drive zet hij zich in voor zichzelf én voor anderen.     

Zijn 25-jarige carrière telt diverse werkgevers en branches. Zo heeft hij ruime ervaring als (project)manager in de financiële sector, IT en logistiek, en als generalist kan hij snel het grote geheel overzien.

Verder heeft hij  een drive om de status quo niet voor waar aan te nemen en, vanuit mogelijkheden denkend, mens en organisatie te verbeteren.

Uit ervaring weet hij dat niet iedereen de spreekwoordelijke handschoen oppakt, misschien wel wanneer dit het hardst nodig is voor jouw organisatie.

Over het project

Sander wilde graag kijken naar een ideale oplossing voor zijn nieuwe start-up, druk bezig met het afronden met zijn Master in Business Administration is hij terecht gekomen bij een van onze strategiesessies. Hierin hebben we gesproken over wat het minimum viable product zal kunnen zijn voor hem om nog steeds door te gaan met zijn huidige werkzaamheden en ook kan beginnen met zijn start-up.

Hierin kwam Sander zelf al met het idee van een online trainingsprogramma met diverse contactmomenten voor “beginnende” managers met het totale pakket wat nodig is voor deze managers om hun werk goed te kunnen doen.

Voordat we aan het project konden beginnen wilde Sander eerst zijn Master in Business Administration afronden. Tijdens deze periode hebben we geregeld contact gehad voor de afstemming en verbetering van zijn MVP.

Tijdens het project hebben we wekelijks een voortgangs- en afstemmingsgesprek gehad, hiermee konden wij de voortgang blijven bewaren en het proces soepel laten verlopen om zo de online leeromgeving ruim voor de deadline op te leveren. Hierdoor was er  extra tijd om na te denken voor potentiële ideeën om Sander zijn MVP een stuk succesvoller te maken.

Het resultaat...

Binnen 5 weken was de MVP van Sander een feit:
integraal-leiderschap.nl

Een online leeromgeving dat ontwikkeld is met Elementor, WooCommerce en LearnDash. 

Waarbij het zo is ingericht dat Sander zelf gemakkelijk nieuwe cursussen kan toevoegen en er ook rekening is gehouden met het snel kunnen verbeteren/toevoegen van functionaliteiten. Daarnaast hebben we koppelingen voor hem ingesteld met marketingstooling en zijn mail.

Sander was zo tevreden over de samenwerking en vertrouwen naar de toekomst, dat hij direct besloten had tot het aanschaffen van ons onderhoudspakket voor toekomstige aanpassingen en support.

Video afspelen

Wat vond de klant ervan?

Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl.

Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details.

Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd.

Nogmaals dank Marco en veel succes met MMC IT Solutions.

~ Sander Claassen

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Website snelheid verbeteren – cross.nl

Optimaliseren van de website van cross.nl

Website vernieuwing – leocatering.nl

Vernieuwing van de bestaande website met Elementor