hairconceptonline.nl

Custom webshop met Exact en Mollie koppeling

Over de klant

Hair Concept Online (oorspronkelijk Hairtech Holland) is van oorsprong een familie bedrijf die is uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van haarwerken/pruiken en nu gespecialiseerd in semi- en permanente bevestigingssystemen, accessoires en alle aanverwante artikelen.

Zij zijn een verkooppunt voor detaillisten en nu ook voor de consument. 

Over het project

Voor Hair Concept Online lag de vraag in de stijl die de webshop moest uitstralen met voorbeelden zoals New Image Labs & Ellen’s Headwear. Dit zijn vrij strakke & zakelijke stijlen die goed passen in 2020.
 
Naast dat de stijl van de webshop aangepast moest worden werd er ook gelijk nagedacht over de koppeling met de API van de orders/administratie deze moest elke bestelling nu gaan ontvangen zodat het proces ge-automatiseert werd.

Het resultaat...

Voor het design van Hair Concept Online hebben wij een WooCommerce webshop ontwikkeld met behulp van Elementor. We hebben de stijlen van opgegeven voorbeelden gecombineerd met de huisstijl kleuren van de oude webshop om hier een 2020 jasje omheen te gooien.

Naast het design moest er ook gekeken worden naar verschillende omgevingen/prijzen voor de verschillende soorten klanten van de webshop.
Deze zijn nu allemaal dynamisch gesorteerd en opgebouwd voor eventuele nieuwe groepen die een andere omgeving moeten zien.

Dan als laatst is een op maat gemaakte Wordpress plugin gemaakt om een versimpelde koppeling te maken met Exact Online. Zodat elke bestelling die binnenkomt gelijk geautomatiseerd in het boekhoudsysteem terecht komt.

Video afspelen

Wat vond de klant ervan?

“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt.

Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!”

– Monique

hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf

Meer projecten

Ben je benieuwd wat wij nog meer ontwikkeld hebben? Misschien is dan dit iets voor je..

Samenwerking Wunderbar – Pardot/Elementor koppeling

Een op maat gemaakt Wordpress plugin voor een directe connectie tussen Pardot & Elementor

Een kenteken checker

Op maat gemaakte RDW koppeling om kentekens te controleren.