easyforyou.store

Basis webshop voor haar accessoires

5,0 12 reviews

Over de klant

Easy For You – Body & Wear is een webshop gefocust op het verkopen van beauty producten voor haar, huid & verzorging. Zij zijn een subtak van Hair Concept Online om meerdere producten te kunnen verkopen aan consumenten.

Over het project

Monique van Hair Concept wilde een nieuw concept beginnen, Corona had haar andere bedrijf getroffen omdat kappers geen zaken meer konden doen en ze wilde graag kijken of ze voor consumenten ook meer kon doen dan alleen haarstukken.
 
Zij heeft ons gevraagd om te helpen met het opzetten van haar nieuwe concept. Dit hebben wij in samenwerking gedaan met Graaffisch een grafisch vormgever die ons ideaal kon helpen met het ontwikkelen van de huisstijl en logo van de nieuwe webshop.
 
Het budget was was niet al te hoog dus we moesten kijken hoe we deze site in de juiste stijl konden krijgen voor een lager budget.

Het resultaat...

Een WordPress website gemaakt o.b.v. een template met op maat gemaakte functies voor het selecteren van verschillende haarkleuren en attributen.

Daarnaast heeft Graaffisch voor de webshop een elegante logo ontworpen waarmee wij gemakkelijker een template konden vinden voor deze webshop.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

impulsix.nl

Creatieve one pager in Elementor voor een band met net iets te veel genres.

Website vernieuwing – leocatering.nl

Vernieuwing van de bestaande website met Elementor

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: