ADUH

Woocommerce webshop optimalisaties voor meer gebruiksvriendelijkheid

ADUH is een slow fashion merk waar duurzaamheid voorop staat. Hun webshop staat vol met duurzame kleding gemaakt van 100% biologisch katoen.

ADUH’s Missie: 

Mensen te inspireren die hun afkomst willen herontdekken en dit door middel van eerlijke, duurzame kleding tot uiting willen brengen.

5,0 12 reviews

Over het project

Bij ADUH was er een probleem in de gebruikersvriendelijkheid van de webshop en dan met name de filters van producten. Hij heeft talloze plugins al geprobeerd maar kreeg nooit het gewenste resultaat.

Het resultaat...

Voor ADUH bleek het toch simpeler dan gedacht, door te werken met betaalde WooCommerce plugins en het nodige op maat gemaakte thema werk kreeg de webshop de gewenste filtering op kleuren beschikbaar met de daarbij beschikbare foto in de gekozen kleur.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

Samenwerking Ace Digital – centraalmakelaardij.nl

Nieuwe website ontwikkeld in Elementor met een custom Realworks Wordpress plugin

Website vernieuwing – leocatering.nl

Vernieuwing van de bestaande website met Elementor

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: