Administratieve automatisering

Een op maat gemaakte Zapier automatisering met koppelingen naar administratieve systemen

FXminds staat voor Forex Minds en is een Nederlands bedrijf dat in 2018 is opgericht met als doel, het inspireren, motiveren en ondersteunen van mensen om er voor te zorgen dat zij hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

5,0 12 reviews

Over het project

FXMinds hun administratie raakte te groot om gemakkelijk bij te houden met alle abonnementen die lopen bij FXminds. Dit zorgte er voor dat er veel tijd verloren ging aan de administratie goed in orde hebben, dit koste ongeveer 20 uur per week aan controles en handmatig werk.

Eerst gingen FXminds en wij om de tafel zitten wat zij geautomatiseerd wilde hebben. Na een overleg gingen wij onderzoeken wat het snelst en best zou zijn voor deze case, wij kwamen uit op een Zapier zap. Nadat we alles op een rijtje hadden gezet voor wat de flow zou worden met Zapier, Paypro en Moneybird gingen we aan de slag.
 
In het begin dachten we dat we geen maatwerk zap hoefde te maken, maar al snel kwamen we er achter dat Paypro en MoneyBird wel een zap hadden maar niet met de juiste functies die FXminds nodig had.

Het resultaat...

De oplossing was het automatiseren van hun administratie facturatie waarmee de 20 uur handmatig werk veel minder moest worden. De automatisering werd gedaan door middel van een Zapier zap met hierbij niet de standaard zaps die al bestaan op Zapier. Maar een op maatwerk zap die werkt met Paypro en MoneyBird.

De automatisering zorgt er nu voor dat als er in Paypro een betaling of een nieuwe betaling wordt aangemaakt dat Zapier de juiste persoon en pakket wordt aangemaakt in MoneyBird. Dit zorgt ervoor dat FXminds veel minder tijd kwijt is met hun administratie. De tijd winst volgens FXminds is van 20 uur naar 1 á 2 uur.

Wat vond de klant ervan?

“Voordat MMC IT Solutions mij geholpen had, was ik genoodzaakt om gemiddeld tot wel meer dan 20 uur per week bezig te zijn met administratieve werkzaamheden die mij ervan weerhielden om bezig te kunnen zijn met alle dingen die daadwerkelijk mijn passie zijn. ik voelde me opgesloten in een toegeschoven functie waar ik nooit voor gewenst had.

De ontwikkeling die MMC IT Solutions mij aangeboden heeft vond ik erg prettig omdat ze  grondig en geïnteresseerd waren naar waar de werklast nou precies vandaan kwam. Hierbij betrokken ze me ook heel erg door met me te sparren over wat nou daadwerkelijk de effectiefste mogelijkheid was.

Alle punten hebben ze op deze behulpzame wijze boven water gekregen en ook opgelost met de automatiseringen die ze voor me hebben gemaakt. Ik hoef nu slechts een uurtje of twee per week nog bezig te zijn met de administratieve werkzaamheden, wat nog geen 10% is van wat het eerst was.

Al met al dus een echte aanrader en ik wil ook nog graag een keer zeggen super bedankt MMC IT Solutions voor al jullie hulp, jullie hebben het ondernemen weer leuk voor me gemaakt !”

 

– Sander

softwarebedrijf - software ontwikkeling - mvp

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

Integraal Leiderschap

Online trainingsomgeving voor “beginnende” managers ontwikkeld met Elementor & LearnDash

GRIP OP JE GEWICHT

6 weekse training volledig omgezet in een online cursus met Elementor & LearnDash

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: