abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling

5,0 12 reviews

Over de klant

Abibia ontwikkelt achter de schermen een nieuwe zakelijke dienst die in de loop van dit jaar op de markt komt. Als eerste in Nederland, waarna wij de rest van de wereld gaan veroveren. Wij gaan de wereld van risicomanagement op z’n kop zetten met een digitale dienst die drijft op een innovatief security platform en een combinatie van grote hoeveelheden data, kunstmatige intelligentie en security-kennis.
Abibia is opgericht door Marcel Knippen. Ondernemer met een bewezen track record: eind jaren 90 gestart met security-bedrijf Onsight Solutions. Met meer dan 200 man personeel in 2017 verkocht aan KPN. Momenteel actief bij meerdere innovatieve IT start-ups en scale-ups: Planviewer, Kahuna, en Europechain.io.

Over het project

Marcel en Abibia hadden nog geen dedicated software team waarmee ze hun software product konden ontwikkelen, daarnaast was het ook eerst niet zeker welke kant we op zouden gaan met dit project.

Het is uiteindelijk een samenwerking gebleken met een samengesteld team van MMC IT Solutions en Abibia om te kijken wat het product moest kunnen doen en wat zou aan slaan bij de doelgroep van het bedrijf.

Verder wilde Abibia uiteindelijk publiek gaan met een website en heeft ons hierbij ook om hulp gevraagd.

Tijdens dit project hebben we het team ondersteunt in UI/UX Design, Software Ontwikkeling en Server/Software Architectuur om zo naar een eerste MVP te werken.

Het resultaat...

In een tijdspanne van 6-8 maanden hebben we meerdere prototypes ontwikkeld om het nieuwe interne team van Abibia een idee te geven wat wel of niet mogelijk is met de technieken op dit moment. 

Naast de prototypes van de daadwerkelijke softwareproduct van Abibia zijn wij in de laatste maand ook bezig geweest voor de publieke website van het bedrijf waarmee zij nieuwe teamleden konden recruiten.

Deze website is gemaakt in Elementor en maakt gebruik van een op maat gemaakte plugin om eventuele teasers van de producten en mailcampagnes te koppelen. Daarnaast is de website ook in meerdere talen beschikbaar gemaakt door TranslatePress, waarmee de klant gemakkelijk in combinatie met Elementor zijn talen kan bijhouden en toevoegen.

Wat vond de klant ervan?

“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is.

Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing.

Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is.

Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.

– Frank Bijkerk – Abibia

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relevante projecten

Hieronder een paar relevante andere projecten die we hebben opgeleverd voor tevreden klanten.

Maatwerk WordPress Website – C-Creators

Een op maat gemaakte Elementor website

indonasian.nl

UI Design & op maat gemaakt voedselbezorging web app

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom je kiest voor MMC IT Solutions

Software ontwikkeling zonder onverwachte extra kosten

Wees niet bang voor extra bijkomende kosten, bij ons krijg je bij je eerste gesprekken al duidelijkheid wat je in ons investeert.

Jij moet als ondernemer meer vrije tijd kunnen krijgen

Als ondernemer ben jij al druk zat, wij automatiseren graag je leven of bedrijf zolang jij maar tijdwinst behaald.

We gaan verder dan alleen de ontwikkeling van software

Wij gaan graag de samenwerking met aan als een partner op IT gebied en helpen jou en je bedrijf ook graag met alle vragen die je hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben erg positief over de samenwerking en opvolging tijdens de ontwikkeling van mijn leerplatform Integraal-leiderschap.nl. Marco denkt actief mee in mogelijkheden, is responsief en helpt je in de vertaling naar de meer technische details. Voor mij een uitstekende partner om mijn start-up mee vorm te geven; ook al waren onze kennismaking en contacten daarna volledig online; het contact voelde open, meedenkend en vertrouwd."
“Met behulp van Marco en zijn team hebben we een aantal prototypes van nieuwe web-functionaliteiten ontwikkeld. Dit gebruiken wij in onze online risk management dienst die per begin 2022 beschikbaar is. Daarnaast hebben we in een korte tijd met hem abibia.com gelanceerd met formulieren, ondersteuning voor meerdere talen, SEO en koppelingen met een customer engagement oplossing. Door zijn ervaring en kennis verliep dit soepel en vlot. Marco beschikt over de juiste vaardigheden, denkt mee, werkt snel en is bereikbaar als dat nodig is. Gezien de prettige samenwerking en de resultaten hiervan, kan ik Marco en MMC IT Solutions van harte aanbevelen.“
Frank Bijkerk
“Voordat ik bij jullie kwam met Hair Concept Online zag de webshop er veel simpeler en veel minder dynamisch uit. De koppeling met Mollie heeft ook nooit juist gewerkt kwam ik achteraf achter, omdat deze nu wel werkt. Marco en ook Nevin zijn fantastisch om mee te werken. Ik heb voornamelijk contact met Marco gehad. Hij snapt direct wat ik bedoel, is super snel, altijd bereikbaar, behulpzaam, en maakt er echt wat moois van. SUPER tevreden!“
hair concept online - webshop - mvp - software bedrijf
Monique Leeman

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag samen werken aan het realiseren van nieuwe software of heb je probleem waar je graag over wilt sparren? Vul dan gelijk onderstaand formulier in en krijg van ons binnen 24 uur een offerte.


En mijn wensen zijn als volgt: