fbpx

We zijn op RTL Z geweest

Op zondag 30 mei zijn wij te zien geweest in een televisieprogramma op RTL Z, hierin konden wij kort laten zien wie wij zijn als organisatie en een paar vraagstukken uit de IT sector beantwoorden. Dit programma is van Dutch Content Productions en heet De Barometer.

Wat is De Barometer?

De Barometer is een soort spin-off van How it’s made, een informatief programma over de processen achter een product. Alleen is dit volledig gericht om Nederlandse ondernemers vanuit verschillende sectoren, waarbij ze per aflevering dieper in gaan op belangrijke vraagstukken van een bepaalde sector.

Onze ervaring met het programma

In zijn geheel zijn we tevreden met het uitgekomen item. De opnamedag met de crew van Dutch Content Productions was zeer aangenaam en er heerste een zeer ontspannen sfeer bij ons hele team op dat moment. We hebben wel helaas wat dingen moeten schrappen omdat je natuurlijk maar twee minuten hebt, maar dan alsnog was het een zeer positieve ervaring.
Wil je op de hoogte blijven van dit soort berichten?

Volg dan onze nieuwsbrief en krijg maandelijkse updates over de ontwikkeling van softwareproducten, tijdbesparing en het laatste nieuws van andere ondernemers zoals jij.

Deel dit bericht met anderen.

Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on pinterest
Pinterest

Bekijk andere berichten zoals deze.

Soms komt het wel is voor dat je nog meer nuttige informatie kan tegen komen dus tja… klik er dan nog maar één he.

Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik als freelancer begonnen om andere ondernemer met mijn IT kennis te helpen hun dromen waar te maken. Het…
Of je nog moet beginnen of al wat verder bent in het starten van je onderneming, het is altijd belangrijk om genoeg over te…