fbpx

De Barometer: RTL Z

Op zondag 30 mei zijn wij te zien geweest in een televisieprogramma op RTL Z, hierin konden wij kort laten zien wie wij zijn als organisatie en een paar vraagstukken uit de IT sector beantwoorden. Dit programma is van Dutch Content Productions en heet De Barometer.

Wat is De Barometer?

Het programma is een soort spin-off van How it’s made, een informatief programma over de processen achter een product. Alleen is dit volledig gericht om Nederlandse ondernemers vanuit verschillende sectoren, waarbij ze per aflevering dieper in gaan op belangrijke vraagstukken van een bepaalde sector.

de barometer | rtl z

Waar hebben we het over gehad?

Tijdens het opnemen hebben we het willen hebben over diverse onderwerpen zoals het ontstaan en de visie van ons softwarebedrijf.

Daarin bespraken we onze hoofddiensten zoals het ontwikkelen van Minimum Viable Products en het automatiseren van bedrijfsprocessen, maar ook over ons directe trainingsprogramma om stagiairs op te leiden tot volwaardig programmeurs waar bedrijven veel successen aan zullen ervaren. 

Onze ervaring met het programma

In zijn geheel zijn we tevreden met het uitgekomen item. De opnamedag met de crew van Dutch Content Productions was zeer aangenaam en er heerste een zeer ontspannen sfeer bij ons hele team op dat moment. We hebben wel helaas wat dingen moeten schrappen omdat je natuurlijk maar twee minuten hebt, maar dan alsnog was het een zeer positieve ervaring.
Wil je op de hoogte blijven van dit soort berichten?

Volg dan onze nieuwsbrief en krijg maandelijkse updates over de ontwikkeling van softwareproducten, tijdbesparing en het laatste nieuws van andere ondernemers zoals jij.

Deel dit bericht met anderen.

Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on pinterest
Pinterest

Bekijk andere berichten zoals deze.

Soms komt het wel is voor dat je nog meer nuttige informatie kan tegen komen dus tja… klik er dan nog maar één he.

MMC IT Solutions is in 2019 opgericht in de loop der jaren zijn er mensen bij en af gekomen en voor degene die het…
Of je nog moet beginnen of al wat verder bent in het starten van je onderneming, het is altijd belangrijk om genoeg over te…