Start gelijk je droom als innoveerder in 2021.

Laat jouw MVP ontwikkelen binnen 13 weken of krijg tot €10.000,- terug.

Betaal geen onverwachtse kosten meer aan een ontwikkelaar die nooit op tijd is.
Wij garanderen je resultaat binnen 13 weken of anders betalen wij jou.

Jouw succes is onze inspiratie en een MVP helpt daarbij.

Bij MMC IT Solutions streven we ernaar om ondernemers te ondersteunen bij hun succes. Een MVP (Minimum Viable Product) is daar een geweldig startpunt voor. Hiermee kun je op hoog tempo een product op de markt brengen en snel weten waar aan gesleuteld moet worden.

software ontwikkeling - sotwarebedrijf

Geen onnodige (onverwachtse) kosten meer.

Waar je bij menig ander softwarebedrijf in Nederland zelf moet opdraaien voor andermans fouten, weet je bij ons precies wat je investeert en als wij een verkeerde inschatting maken hoef jij niets extra te betalen.

Wees een technologisch innovator in dit nieuwe tijdperk.

Ben jij er klaar voor om nooit meer bang te zijn dat je idee niet ontwikkeld kan worden binnen een afgesproken deadline? Boek dan nu gelijk een sessie met een van onze teamleden en ontdek wat er mogelijk is. 

Een MVP ontwikkelen gaat verder dan alleen de techniek.

Om successen van een MVP te stimuleren is het belangrijk dat je een partij hebt die meedenkt in het volledige proces. Precies hierom bestaat ons totale service pakket niet alleen uit het ontwikkelen van je product maar ook uit het volgende:

Research

Het start altijd met de juiste dosis onderzoek, wij helpen je met het vinden van een juiste markt en onderzoeken je concurrentie zodat je die altijd een stap voorblijft.

Agile Development

Een MVP moet op een hoog tempo ontwikkeld kunnen worden en je moet snel kunnen schakelen als er iets aanpast in de markt. Agile-ontwikkeling is dus een must.

Marketing

Je moet ook je idee op de markt kunnen brengen. Ons team zal je ondersteunen op het gebied van digital marketing voor jouw MVP.

Data driven analysis

Waar het soms giswerk is wat het echte focuspunt moet zijn van je MVP, sturen wij volledig datagebaseerd op KPI’s die jij stelt en sturen hier onze ontwikkelingen op bij.

User Optimization

Het gaat om de ideale oplossing vinden voor jouw eindgebruikers. Dit is een continu proces op gebied van design, gebruikersinteractie en onderzoek. 

Ontdek nu hoe je jouw MVP tot een succes kan maken.

Ga met de juiste voorbereiding al zelf aan de slag.
Met dit gratis rapport over de 7 vitale aspecten voor een succesvolle MVP ontdek je wat er achter de schermen echt nodig is om jouw droom te realiseren.

recente ondernemingen die wij geholpen hebben

Ben jij klaar om jouw idee tot werkelijkheid te maken?

Boek dan nu gelijk een gratis 30-minuten MVP strategiesessie.