WEES KLAAR VOOR JE VOLGENDE STAP ALS ONDERNEMER.

Ontdek hoe de juiste software jouw bedrijf tot een nieuw niveau laat groeien

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder geschikte software.
Heb jij maatwerk software die wel een update nodig heeft?
Boek dan nu gelijk een gratis advies sessie en we kijken wat er mogelijk is.

(T.W.V. € 425,-)

Waarmee kan maatwerk software jou onderneming productiever maken?

01.

De taken die jou ervan weerhouden aan je onderneming te werken, die automatiseer je.

Maatwerk software levert tijdsbesparing op door taken makkelijker te maken, te automatiseren of zelfs helemaal overbodig te maken. Wij kunnen bedrijfsprocessen in kaart brengen, knelpunten identificeren en de juiste software hier aan koppelen. Op deze manier heb je meer tijd over voor de belangrijke taken.

maatwerk software

02.

Software is een investering die er voor zorgt dat je kosten lager worden.

Maatwerk software levert kostenbesparing op doordat taken minder tijd kosten, doordat papierwerk wordt gedigitaliseerd, of doordat er minder fouten worden gemaakt. Wij kijken naar je bedrijfsprocessen en ontwikkelen maatwerk software die deze processen verbeteren.

03.

Gun je zelf meer vrije tijd.

Maatwerk software zal je taken leuker maken. Wanneer er op dagelijkse basis handmatig data ingevuld moet worden door werknemers of klanten, loont het om dit proces leuker en vriendelijker te maken. Dit zorgt voor hogere productiviteit en conversie. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld een app ontwikkelen.

04.

Weet dat alle informatie die rond gaat bij de juiste persoon terecht komt.

Maatwerk software maakt informatie inzichtelijk, overzichtelijk en toegankelijk. Een onderneming bestaat verschillende vestigingen, afdelingen, teams en individuen die allemaal voorzien moeten worden van de juiste informatie om efficiënt en productief te zijn.

05.

Jouw ideale oplossing altijd in je broekzak in de vorm van een app.

Maatwerk software kan ook geleverd worden in de vorm van een app. Wanneer je van plan bent om de software dagelijks te gebruiken, kun je een app laten maken. Een app maakt de algemene beleving sneller, makkelijker en prettiger. Dit maakt jouw organisatie efficiënter en concurrenten jaloers.

Een paar van onze recente maatwerk software klanten

Laat me raden…

Jij bent benieuwd naar wat maatwerk software kan doen voor jou.

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Software levert namelijk kostenbesparing en tijdsbesparing op.
Dit wordt bereikt door de stromen van informatie waar jouw onderneming mee te maken heeft te versoepelen.

Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat van jouw team. Daarom is het belangrijk dat jij je team goed aanstuurt zodat zij weten wat ze moeten doen.  Duidelijke communicatie is hierin belangrijk.
Jouw team zal op zijn beurt weer terugkoppelen hoe het is gegaan. Zijn de doelen behaald? Loopt alles nog volgens schema?
Op basis van de terugkoppeling neem jij weer nieuwe beslissingen en zo begint het hele proces weer van voor af aan.

De verspreiding van informatie staat centraal. Jouw team moet gevoed worden met de juiste informatie zodat zij hun werk goed kunnen doen. En jij bent weer afhankelijk van de juiste informatie van je team om de koers te zetten.

Daar komen dan ook nog de informatie stromen bij tussen verschillende vestigingen van jouw onderneming, klanten en leveranciers.  Hoe groter de onderneming, hoe complexer de stroom van informatie en de processen die daarvan afhankelijk zijn.

Je voelt misschien al een beetje waar dit naartoe gaat. Je moet software zien als het smeermiddel die de frictie in informatiestromen moet versoepelen.

Nu concreet.
Software kan tijdsbesparing opleveren door taken makkelijker te maken, te automatiseren of zelfs helemaal overbodig te maken. Software kan ook voor kostenbesparing zorgen door bijvoorbeeld papierwerk te digitaliseren.

En als software geen kosten of tijd bespaart kan het altijd nog gebruikt worden om bepaalde processen leuker te maken. Handig als jouw klanten steeds een vervelend formulier moeten invullen. Hier zou een app voor ontwikkeld kunnen worden door onze app ontwikkelaar.

Je kan het zo gek niet bedenken en software maakt het mogelijk.

Benieuwd hoe jouw onderneming kan profiteren van de laatste softwaretechnieken?

Boek dan nu gelijk een gratis advies sessie.

Weet je nog niet zeker of je maatwerk software nodig hebt?

Neem dan eerst een kijkje op onze ICT consultancy pagina