Maatwerk software die jou als ondernemer rust biedt.

Ontdek hoe de juiste software jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt

Ben jij klaar om van jouw onderneming een productieve machine te maken?
Boek dan een strategiesessie en ontdek hoe maatwerk software jou kan helpen.

(T.W.V. € 1250,-)

Automatiseer de taken die je ervan weerhouden om aan jouw onderneming te werken.

Maatwerk software levert tijdsbesparing op door taken makkelijker te maken, te automatiseren of zelfs helemaal overbodig te maken. Wij kunnen bedrijfsprocessen in kaart brengen, knelpunten identificeren en de juiste software hier aan koppelen. Op deze manier heb je meer tijd over voor de belangrijke taken.

software ontwikkeling - sotwarebedrijf

Verlaag kosten door de juiste maatwerk software

Maatwerk software levert kostenbesparing op doordat taken minder tijd kosten, doordat papierwerk wordt gedigitaliseerd, of doordat er minder fouten worden gemaakt. Wij kijken naar je bedrijfsprocessen en ontwikkelen maatwerk software die deze processen verbeteren.

Maak je dagelijkse processen leuker en verhoog productiviteit.

Maatwerk software zal je taken leuker maken. Wanneer er op dagelijkse basis handmatig data ingevuld moet worden door werknemers of klanten, loont het om dit proces leuker en vriendelijker te maken. Dit zorgt voor hogere productiviteit en conversie. 

Weet dat alle informatie die rond gaat bij de juiste persoon terecht komt.

Maatwerk software maakt informatie inzichtelijk, overzichtelijk en toegankelijk. Een onderneming kan bestaan uit verschillende vestigingen, afdelingen, teams en individuen die allemaal voorzien moeten worden van de juiste informatie om efficiënt en productief te zijn.

Jouw ideale oplossing altijd in je broekzak in de vorm van een app.

Maatwerk software kan ook geleverd worden in de vorm van een app. Wanneer je van plan bent om de software dagelijks te gebruiken, kun je een app laten maken. Een app maakt de algemene beleving sneller, makkelijker en prettiger. Dit maakt jouw organisatie efficiënter en concurrenten jaloers.

Een paar van onze recente maatwerk software klanten

Laat me raden…

Jij bent benieuwd naar wat maatwerk software kan doen voor jou.

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Software levert namelijk kostenbesparing en tijdsbesparing op.
Dit wordt bereikt door de stromen van informatie waar jouw onderneming mee te maken heeft te versoepelen.

Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat van jouw team. Daarom is het belangrijk dat jij je team goed aanstuurt zodat zij weten wat ze moeten doen.  Duidelijke communicatie is hierin belangrijk.
Jouw team zal op zijn beurt weer terugkoppelen hoe het is gegaan. Zijn de doelen behaald? Loopt alles nog volgens schema?
Op basis van de terugkoppeling neem jij weer nieuwe beslissingen en zo begint het hele proces weer van voor af aan.

De verspreiding van informatie staat centraal. Jouw team moet gevoed worden met de juiste informatie zodat zij hun werk goed kunnen doen. En jij bent weer afhankelijk van de juiste informatie van je team om de koers te zetten.

Daar komen dan ook nog de informatiestromen bij tussen verschillende vestigingen van jouw onderneming, klanten en leveranciers.  Hoe groter de onderneming, hoe complexer de stroom van informatie en de processen die daarvan afhankelijk zijn.

Je voelt misschien al een beetje waar dit naartoe gaat. Je moet software zien als het smeermiddel die de frictie in informatiestromen moet versoepelen.

Nu concreet.
Software kan tijdsbesparing opleveren door taken makkelijker te maken, te automatiseren of zelfs helemaal overbodig te maken. Software kan ook voor kostenbesparing zorgen door bijvoorbeeld papierwerk te digitaliseren.

En als software geen kosten of tijd bespaart kan het altijd nog gebruikt worden om bepaalde processen leuker te maken. Handig als jouw klanten steeds een vervelend formulier moeten invullen. Hier zou een app voor ontwikkeld kunnen worden door onze app-ontwikkelaar.

Je kan het zo gek niet bedenken en software maakt het mogelijk.

Benieuwd hoe jouw onderneming kan profiteren van de laatste softwaretechnieken?

Boek dan nu gelijk jouw gratis strategiesessie.

Soms is een MVP (Minimum Viable Product) al meer dan genoeg.

Ga met de juiste voorbereiding al zelf aan de slag.
Met dit gratis rapport over de “7 vitale aspecten voor een succesvolle MVP” ontdek je wat er achter de schermen echt nodig is om jouw ideeën te realiseren.