fbpx

Hair Concept Online

Marco Polderman

Marco Polderman

Co Founder

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Over Hair Concept Online

Hair Concept Online (oorspronkelijk Hairtech Holland) is van oorsprong een familie bedrijf die is uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van haarwerken/pruiken en nu gespecialiseerd in semi- en permanente bevestigingssystemen, accessoires en alle aanverwante artikelen.

Zij zijn een verkooppunt voor detaillisten en nu ook voor de consument. 

Het vraagstuk

Voor Hair Concept Online lag de vraag in de stijl die de webshop moest uitstralen met voorbeelden zoals New Image Labs & Ellen’s Headwear. Dit zijn vrij strakke & zakelijke stijlen die goed passen in 2020. Naast dat de stijl van de webshop aangepast moest worden werd er ook gelijk nagedacht over de koppeling met de API van de orders/administratie deze moest elke bestelling nu gaan ontvangen zodat het proces ge-automatiseert werd.

Wat zij hebben ontvangen

Een vernieuwde WooCommerce webshop

Het vernieuwde hairconceptonline.nl

Voor het design van hair concept online hebben wij een WooCommerce webshop ontwikkeld met behulp van Elementor. We hebben de stijlen van de voorbeelden gecombineerd met de huisstijl kleuren van de oude webshop om hier een 2020 jasje omheen te gooien.

Naast het design moest er ook gekeken worden naar verschillende omgevingen/prijzen voor de verschillende soorten klanten van de webshop.
Deze zijn nu allemaal dynamisch gesorteerd en opgebouwd voor eventuele nieuwe groepen die een andere omgeving moeten zien.

Custom Administratie koppeling

Een API koppeling maar dan in een plugin.

Om de koppeling goed te maken hebben we voor de webshop een plugin ontwikkeld. Deze plugin is op maat gemaakt voor de online store en beschikt over meerdere functionaliteiten die samen vallen met WooCommerce & Exact.

Ontdek Hair Concept Online

Contact gegevens

Volg hair concept online op

Video afspelen
Ontdek wie we zijn en waar we voor staan
Begin met jou online wereld en verover hem
Het is tijd om je dromen waar te maken en je niet meer bezig te houden met onnodige taken
Wil je iets weten, neem dan gelijk contact op