Website ontwikkeling

Een website is de basis van je online aanwezigheid. Iedereen over de hele wereld kan hier 24/7 terecht om kennis te maken met jouw onderneming.

Wij helpen jou als starter of scale-up aan betaalbare website en/of webshop die jouw onderneming goed representeert, die vaak al binnen twee weken online kan staan.

Ben je benieuwd of dit ook voor jouw project zo snel kan?

Plan dan gelijk een gratis consult met ons in, dan helpen wij je graag met de eerste stappen

web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling
Website voor starters bouwblokken

Wat is website ontwikkeling bij ons?

Een website in het algemeen kan vrij simpel zijn, echter helpen wij je als startende ondernemer of scale-up met een website of webshop die geschikt is voor jouw budget. 

Dit doen wij vaak op maat gemaakt of met een CMS (content management system) zoals WordPress of Wagtail. 

Waarom je voor ons kiest je website ontwikkeling?

Er wordt altijd rekening gehouden met jou als ondernemer op zowel budget als tijd.

Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, we plannen alles volledig uit met jouw als klant en houden je goed op de hoogte wat de beste oplossingen kunnen zijn aan de hand van jouw budget.

Binnen enkele weken heb je altijd een werkend product wat voor jou extra waarde kan opleveren.

We werken graag doelgericht en willen dan ook dat voor jouw je KPI’s behaald kunnen worden. Dit kan in verschillende vormen zoals tijdwinst, kostenbesparing of andere meetwaarden die voor jouw als ondernemer belangrijk zijn. 

Persoonlijke benadering en tot 3 maanden na oplevering nog gratis support op het ontwikkelen van je project.

Naast doelgericht houden we ook van een persoonlijke benadering, je krijgt een vast contactpersoon die jou ondersteunt op het gebied waar jij het het meeste nodig hebt daarnaast als het project klaar is en je vindt nog een fout kun je bij ons tot 3 maanden na het project nog voor gratis support bellen en dan lossen wij het voor je op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Hoe ziet een website ontwikkeling traject eruit?

Elke website of webshop is anders maar in het meest simpele geval komt het neer komt de volgende stappen


1. Inventariseren

We beginnen met een vrijblijvend gratis consult. Hierin bespreken we je eisen en wensen van het project, nemen we door wat het project moet verbeteren en leveren we adviezen.

Na het eerste consult krijg je van ons een vrijblijvende offerte met daarbij een eerste projectplanning. Zodat je voor geen verassingen komt te staan.

Mocht het project het nodig hebben zullen wij ook tijdens de inventarisatie een UI/UX ontwerp maken zodat je alvast kort kan zien wat je te wachten staat.


2. Ontwikkelen

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van je project. In korte iteraties zullen wij stuk voor stuk de functionaliteiten van je website of webshop voor je bouwen.

Wekelijks houden we ook een progressie moment met jou waarin we een korte demonstratie geven van de nieuwe functionaliteiten. Hierin kun je al je vragen en opmerkingen stellen.


3. Livegang en nazorg

We zijn een paar weken verder en zijn klaar voor de eerste livegang. We zetten het online voor je of implementeren binnen je bedrijf en hierna gaan we of verder met doorontwikkelingen of zijn we nog 3 maanden beschikbaar voor het oplossen van gevonden bugs.

Dus ben jij er klaar voor?

Laat je naam, email en/of je telefoonnummer achter en dan plannen we met jou een gratis consult in.

Recente website ontwikkeling projecten

Hieronder een paar van ons meest recente websites waar we aan hebben gewerkt, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Website vernieuwing – leocatering.nl

Vernieuwing van de bestaande website met Elementor

Website vernieuwing – deautozaak.nl

Vernieuwde websitedesign met afsprakenmodule

Website ontwikkeling – c-creators.org

Een op maat gemaakte Elementor website