Web app ontwikkeling

Wil je snel bereikbaar zijn voor alle platformen? Of heb je misschien geen budget om voor elk platform een stand-alone (mobiele) app te maken? Dan is een web app vaker geschikt  voor jouw software project of automatisering.

In sommige gevallen kun je een web app al binnen enkele weken online en kan je er gelijk van genieten. Ben je benieuwd of we dit ook voor jouw project kunnen realiseren?

Plan dan gelijk een gratis consult met ons in, dan helpen wij je graag met de eerste stappen.

web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Wat is een web app?

Een web app is software dat op een webbrowser draait. Dit betekent dat zolang je internet hebt je naar de web app kan gaan via een webbrowser zoals bijvoorbeeld Chrome. Dit zorgt er voor dat waar je ook bent je de web app kan gebruiken voor zowel je mobiel, tablet of desktop. 

Een web app laten maken is maatwerk software en dit houdt in dat bijna alle functionaliteiten die je wilt ingebouwd kunnen worden.

Waarom je voor ons kiest je web app projecten?

Er wordt altijd rekening gehouden met jou als ondernemer op zowel budget als tijd.

Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, we plannen alles volledig uit met jouw als klant en houden je goed op de hoogte wat de beste oplossingen kunnen zijn aan de hand van jouw budget.

Binnen 13 weken heb je altijd een werkend product wat voor jou extra waarde kan opleveren.

We werken graag doelgericht en willen dan ook dat voor jouw je KPI’s behaald kunnen worden. Dit kan in verschillende vormen zoals tijdwinst, kostenbesparing of andere meetwaarden die voor jouw als ondernemer belangrijk zijn. 

Persoonlijke benadering en tot 3 maanden na oplevering nog gratis support op het ontwikkelen van je project.

Naast doelgericht houden we ook van een persoonlijke benadering, je krijgt een vast contactpersoon die jou ondersteunt op het gebied waar jij het het meeste nodig hebt daarnaast als het project klaar is en je vindt nog een fout kun je bij ons tot 3 maanden na het project nog voor gratis support bellen en dan lossen wij het voor je op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Hoe ziet een web app traject eruit?

Elk web app project is anders maar in het meest simpele geval komt het neer komt de volgende stappen


1. Inventariseren

We beginnen met een vrijblijvend gratis consult. Hierin bespreken we je eisen en wensen van het project, nemen we door wat het project moet verbeteren en leveren we adviezen.

Na het eerste consult krijg je van ons een vrijblijvende offerte met daarbij een eerste projectplanning. Zodat je voor geen verassingen komt te staan.

Mocht het project het nodig hebben zullen wij ook tijdens de inventarisatie een UI/UX ontwerp maken zodat je alvast kort kan zien wat je te wachten staat.


2. Ontwikkelen

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van je project. In korte iteraties zullen wij stuk voor stuk de functionaliteiten van de software voor je bouwen.

Wekelijks houden we ook een progressie moment met jou waarin we een korte demonstratie geven van de nieuwe functionaliteiten. Hierin kun je al je vragen en opmerkingen stellen.


3. Livegang en nazorg

We zijn een paar weken verder en zijn klaar voor de eerste livegang. We zetten het online voor je of implementeren binnen je bedrijf en hierna gaan we of verder met doorontwikkelingen of zijn we nog 3 maanden beschikbaar voor het oplossen van gevonden bugs.

Dus ben jij er klaar voor?

Laat je naam, email en/of je telefoonnummer achter en dan plannen we met jou een gratis consult in.

Recente web apps waar wij aan ontwikkeld hebben

Hieronder een paar van ons meest recente web app projecten, neem een kijkje wat eventueel voor jou kunnen betekenen.

Een kenteken checker

Op maat gemaakte RDW koppeling om kentekens te controleren.

Verkoopvoorraad als module

Een autovoorraad web app als wordpress plugin

abibia.com

Website gemaakt in Elementor & op maat gemaakte plugin met marketingsoftware koppeling