Diensten

Alles waar je ons voor kunt inschakelen.

Maatwerk software ontwikkeling

Als er een ding waar wij ons in specialiseren is het maatwerk software ontwikkeling voor start- en scale-ups. Dit met het oog op jouw groei als ondernemer. 

Web app ontwikkeling

Een web app is een gedeelte van onze maatwerk ontwikkeling. Alleen dan puur gefocust op web-applicaties die draaien op het internet. Deze web apps zijn snel te ontwikkelen en kunnen ook gebruiksvriendelijker worden ontwikkeld dan meest andere software.

MVP ontwikkeling

Een MVP is een minimal viable product, dit kan om software gaan maar ook om een bedrijf of idee dat jij wilt testen. Dit wordt gedaan op basis van verschillende onderzoeken en is soms het enige wat je in het begin nodig hebt.

Werk automatisering of bestaande software koppelen

Wij automatiseren je werk zodat jij meer tijd overhoudt voor belangrijke zaken. Winstgevende taken voor je onderneming of misschien voor je familie. Dit doen door bestaande software te koppelen of een koppeling/automatisering voor je te ontwikkelen.

WordPress plugin ontwikkeling

WordPress websites nemen ruim 30% van het internet in beslag. Alleen soms is er een mogelijkheid op je site net niet beschikbaar en is een gratis plugin ook niet voldoende. Wij ontwikkelen maatwerk WordPress plugins die jouw website een boost kunnen geven in gebruikersgemak, functionaliteiten of productiviteit voor jezelf.
Website voor starters bouwblokken
web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Website ontwikkeling

Een website laten maken kan bij ons voordelig op maat gemaakt in WordPress of uitgebreid ontwikkeld worden met de nieuwste technieken. Met als basis dat jij professionele uitstraling krijgt voor je bedrijf, webshop of product.

Recente projecten

Een paar van onze recente oplossingen voor ondernemers uit diverse branches.