‘MMC IT Solutions wilde wél met ons de uitdaging aangaan’

Leo is een flexibele bedrijfscateraar die een flink aantal bedrijven in Nederland bedient. Toen het
bedrijf toe was aan een nieuwe website, begon de zoektocht naar een leverancier die flexibel wilde
zijn. MMC IT Solutions durfde de uitdaging wel aan te gaan. In deze blog vertelt Karlijn Kranenburg,
samen met Pamela Wijngaard verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de
organisatie, waarom de keuze viel op MMC IT Solutions en wat de samenwerking beide organisaties
heeft gebracht. 

Catering van A tot Z

Leo bestaat al 17 jaar. Als bedrijfscateraar richtten we ons oorspronkelijk vooral op het bedienen van kleine en middelgrote bedrijven. De laatste tijd zijn we lekker gegroeid, en inmiddels richten we ons ook op de grotere bedrijven. Vanuit onze locatie in Amstelveen, bedienen we maar liefst 65 cateringlocaties verspreid over heel Nederland. We nemen het volledige traject voor onze rekening, van het regelen van het personeel tot aan het verzorgen van de interieurindeling, de menukaarten, recepten en producten. Daarnaast hebben we ook nog een groot aanbod van verschillende aanvullende diensten

Leuke uitdaging

Samen met Pamela ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Een jaar geleden vonden we het tijd voor een nieuwe website, maar we wilden graag zelf de indeling bepalen en de vormgeving oppakken. Bij de meeste webbouwers krijg je dan meteen nul op rekest. Het bouwen van de website inclusief de vormgeving is een packagedeal, als je daarvan af wilt wijken, ben je vooral heel lastig. Marco Polderman, de oprichter van MMC IT Solutions, reageerde wel direct enthousiast. Hij zag het zelfs als een leuke uitdaging om alle elementen goed samen te brengen in een nieuwe, mooie en goed functionerende website. 

Onderscheidend uiterlijk

De samenwerking is een succes is gebleken. Als we kijken naar sites van collega-cateraars, denk ik dat we ons ook echt weten te onderscheiden. We zijn heel tevreden over de website en van opdrachtgevers horen we niets dan positieve geluiden. We hebben zelfs al van een aantal bedrijven de vraag gehad waar onze website is gemaakt. Maar dat is natuurlijk niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het is een uniek recept: een beetje van onszelf en een beetje van Marco.

Flexibel, gemoedelijk en leerzaam

Behalve dat MMC IT Solutions de uitdaging heel goed heeft opgepakt, passen we ook als organisaties goed bij elkaar. Leo is niet de makkelijkste en wij hebben regelmatig ad-hoc-aanpassingen of last-minute-verzoeken. Maar Marco en zijn team zijn ook heel flexibel en snel schakelen zit in hun DNA. Dat werkt heel fijn. De samenwerking was ook heel leerzaam, voor beide partijen. Wij hadden soms dingen die het team van MMC IT Solutions moest uitzoeken, maar andersom hadden zij ook goede suggesties waar wij weer verder door kwamen. Het was een fijne en leerzame samenwerking die ik iedereen kan aanraden. 

Ook weer doen waar je hart sneller van gaat kloppen?

Meer weten over Leo? Check de website. Behoefte aan een nieuwe website of ben je benieuwd of er binnen jouw organisatie zaken zijn die je nu direct kan automatiseren? Plan een gratis 45 minuten consult met ons in en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via contact@mmc-itsolutions.nl of bel naar 0320 320 050. 
 
Wil je op de hoogte blijven van dit soort berichten?

Schrijf je dan nu in voor onze maillinglist en ontvang de laatste tips & nieuws voor starters en groeiend MKB.

Deel dit bericht met anderen.

Twitter
LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Reddit
Pinterest

Bekijk andere berichten zoals deze.

Soms komt het wel is voor dat je nog meer nuttige informatie kan tegen komen dus tja… klik er dan nog maar één he.

Help! Ik heb een website, maar geen bezoekers. Wat nu?

Het hebben van een website is één ding. Het opzetten van een serieuze online aanwezigheid van je bedrijf is een

Van droom naar MVP, zo doe je dat. En een beetje rap.

Als ondernemer jaag je dromen na. Maar met dromen alleen breng je je bedrijf niet verder. Je zult op een