Dieper in op het team: Nevin Lenior

MMC IT Solutions is in 2019 opgericht in de loop der jaren zijn er mensen bij en af gekomen en voor degene die het interessant vindt om wat meer over ons team te weten te komen hebben we nieuw segment: “Dieper in op het team” waarbij we meer de persoonlijke ervaringen en verhalen delen voor andere ondernemers en software ontwikkelaars. Met vandaag de origine van een van co-founders: Nevin Lenior. 

Hoe hij startte met de IT

Nevin was pas elf jaar oud wanneer hij van zijn vader een boek kreeg over HTML en CSS. Hij kwam hier snel door heen echter vond hij dit niet zo bijzonder omdat alles redelijk statisch was.

Fast forward naar het MBO waar hij gekozen had om een applicatieontwikkelaar te worden. Waar hij verschillende programmeertalen leerde waarmee hij websites en applicaties kon ontwikkelen. Hieruit ontstond een passie om te werken met verschillende soorten data.

web app - maatwerk software - website laten maken - wordpress plugin ontwikkeling - mvp ontwikkeling

Zijn verdere ontwikkeling

Tijdens zijn opleiding heeft hij twee stages gevolgd. De eerste was bij het bedrijf Extreme Media waar hij direct ontdekte dat hij back-end werkzaamheden vele malen interessanter vond. Terugkomend op dat eerdere boek hij wist nu ook waarom hij dit geen directe interesse voor hem op wekte omdat niks had met front-end ontwikkeling.

Hierna is Nevin aangekomen bij zijn tweede stage waarin nieuwe ervaringen heeft opgedaan in het ontwikkelen van webapplicaties en het hierbij koppelen van verschillende applicaties.  Hier heeft hij leren werken met diverse API’s , regex en heeft hij een crawler moeten ontwikkelen die data moest ophalen en verwerken binnen hun eigen en in de andere CRM systemen zodat al deze systemen synchroon waren.

Na zijn MBO is Nevin verder gegaan naar HBO waar hij zijn propedeuse heeft behaald en ervaring heeft opgedaan via een detacheringsbureau OGD.

Hoe is hij bij ons terrecht gekomen?

Eind 2019 was Nevin nog werkzaam voor een opdracht bij OGD, tijdens deze periode heeft Marco hulp gevraagd aan Nevin om te helpen aan een groter project. De samenwerking in dit project verliep zo goed dat zij samen als business partners verder gingen in de nieuwe VOF van MMC IT Solutions. Waar Nevin nu vele ondernemers helpt met het automatiseren van hun bedrijfsprocessen, helpt met de ontwikkelingen aan nieuwe software en als stagebegeleider nieuwe ontwikkelaars ondersteunt met hun loopbaan in de IT.

Wil je op de hoogte blijven van dit soort berichten?

Schrijf je dan nu in voor onze maillinglist en ontvang de laatste tips & nieuws voor starters en groeiend MKB.

Deel dit bericht met anderen.

Twitter
LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Reddit
Pinterest

Bekijk andere berichten zoals deze.

Soms komt het wel is voor dat je nog meer nuttige informatie kan tegen komen dus tja… klik er dan nog maar één he.

Minder werk met meer mensen? Zo zit dat

Als je meer mensen aanneemt, wil dat niet per definitie zeggen dat je ook meer werk verzet. Marco Polderman weet

Wat is een eerlijke prijs voor het laten maken van een website?

Je bent ondernemer en wilt een website laten maken. Aan welk bedrag moet je dan denken? Op websites van aanbieders