‘Marco rust niet voor hij een oplossing gevonden heeft’

'Marco rust niet voor hij een oplossing gevonden heeft’
Stichting Bariatrie Groep Nederland is een patiëntenvereniging voor mensen die een maagverkleining hebben gehad. Marie Josée Koks, oprichter van de stichting, vertelt in deze blog over het waarom van de stichting en over de ervaring die ze heeft met de IT-ondersteuning van MMC IT Solutions.

Ervaringsdeskundige

Ik heb ruim dertig jaar werkervaring als GGZ-therapeut en relatietherapeut. In 2015 kreeg ik zelf een maagverkleinende operatie en daarna heb ik mij gespecialiseerd in voeding en mindset bij mensen met een maagverkleining. Dat leidde drie jaar later tot de oprichting van Stichting Bariatrie Groep Nederland. Met dit steun- en informatieplatform willen wij de zorg en nazorg voor bariatrische patiënten verbeteren en hebben daarbij, als ervaringsdeskundigen, vooral aandacht voor het mentale deel. De stichting is ooit bedacht op een bankje in een speeltuin, maar het nam al snel een ontzettende vlucht. Inmiddels is er geen televisieprogramma, radioprogramma of tijdschrift waar we niet voor zijn gevraagd.

Goede uitleg

Als stichting heb je natuurlijk ook met IT te maken. De IT’er waar we in de beginjaren mee werkten, die stopte er op een gegeven moment mee. Via via kwam ik met Marco Polderman, de oprichter van MMC IT Solutions, in contact. Ik heb totaal geen verstand van IT, maar vanaf dag één weet Marco alles zo goed uit te leggen dat zelfs ik het snap. Hij heeft alles op IT-gebied voor ons opgezet, van website tot webshop en ook het afgeschermde ledengedeelte én de zesweekse online training Grip op je Gewicht.

Driehonderd procent vertrouwen

Marco is heel kundig en weet enorm veel. Ik heb ook weleens contact met hem over andere dingen dan puur de techniek. Zo was er laatst een bedrijf dat ons wilde overnemen. Marco kon me toen ook heel veel vertellen over de juridische aspecten daarvan. Wat ik bijzonder vind is dat hij niet rust voor hij een oplossing gevonden heeft. Ik was eerder al eens met iemand in zee gegaan om de website in te richten, maar dat was geen goede match. Veel te commercieel voor mij. Met Marco kan ik schakelen op het niveau dat ik prettig vind. Hij denkt out-of-the-box en kan dingen heel inzichtelijk maken. Dat is behoorlijk knap voor een IT’er! Hij vermoeit me bovendien niet met technische details waar ik toch niets van snap. Ja, ik vertrouw hem voor driehonderd procent en kan MMC IT Solutions aan iedereen aanbevelen.

Ook weer doen waar je hart sneller van gaat kloppen?

Wij helpen ondernemers hun droom na te jagen. Dat kan soms zo simpel zijn als het opzetten van een website of zo complex als een volledig op maat gemaakt cursusplatform met Elementor en LearnDash. Ben je benieuwd of er binnen jouw organisatie zaken zijn die je nu direct kan automatiseren? Plan een gratis 45 minuten consult met ons in en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Wil je eens verder praten hoe MMC IT Solutions jouw organisatie kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via contact@mmc-itsolutions.nl of bel naar 0320 320 050.
 
Wil je op de hoogte blijven van dit soort berichten?

Schrijf je dan nu in voor onze maillinglist en ontvang de laatste tips & nieuws voor starters en groeiend MKB.

Deel dit bericht met anderen.

Twitter
LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Reddit
Pinterest

Bekijk andere berichten zoals deze.

Soms komt het wel is voor dat je nog meer nuttige informatie kan tegen komen dus tja… klik er dan nog maar één he.

Hoe richt ik mijn marketingboodschap in?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dieper in op het team: Nevin Lenior

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.