Groei zit overal, als je het maar ziet

Groei zit overal, als je het maar ziet
Al tijdens zijn studie werden startende ondernemers zo blij van wat eigenaar Marco Polderman voor ze deed, dat hij besloot er zijn werk van te maken. Maar als je start-ups helpt groeien, dan verandert je klantenbestand vanzelf. Geen probleem, vertelt Marco in deze blog. Of het nu gaat om groei in het ondernemerschap of persoonlijke groei, bij MMC IT Solutions zien we altijd kansen.

Klantenbinding

Toen ik besloot MMC IT Solutions op te richten, hielp ik startende en kleine ondernemers hun processen efficiënter in te richten zodat ze hun energie konden stoppen in het doorgroeien naar scale-up. Dat betekent dat in de loop der tijd ons klantenbestand is veranderd. Want als je het ondernemerschap serieus neemt en je bent goed in wat je doet, blijven klanten bij je. Laat dat nu precies zijn wat wij ambiëren: echte langetermijnrelaties met onze klanten opbouwen. ‘Tussendoortjes’, daar worden we niet heel gelukkig van. We helpen nog steeds startende en kleine ondernemers, maar de start-ups van toen zijn de scale-ups van nu geworden.

Groei op allerlei vlakken

Samen groeien met onze klanten, dat is waar we het voor doen. Die groei kan op allerlei vlakken zijn. Natuurlijk brengen we als IT’ers graag technologische oplossingen naar een volgend level. De problemen van morgen oplossen met vooruitstrevende technologie, dat is waar mijn hart al tijdens mijn minor Concept & Creatie sneller van ging kloppen. Maar na drie jaar ondernemen en de nodige ervaring weten we dat persoonlijke groei net zo belangrijk is. Daar kan IT ook bij helpen. Door bepaalde processen te automatiseren brengt je efficiëntie in je onderneming. Dat is natuurlijk een mooi middel om jezelf als aantrekkelijke werkgever neer te zetten, maar het brengt ook rust voor jezelf. Meer doen in minder tijd, dat geeft ruimte voor andere dingen. Voor je gezin, je vrienden of juist om een reviewmoment met jezelf in te plannen. Zodat je zeker weet dat je scherp blijft en kunt blijven groeien.

Ook op zoek naar groei of wil je juist meer rust in het ondernemerschap?

Wij helpen ondernemers hun droom na te jagen. Dat kan soms zo simpel zijn als met het automatiseren van administratieve taken. Ben je benieuwd of er zaken zijn die je nu gelijk kan automatiseren? Plan een gratis 45 minuten consult met ons in en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Wil je eens verder praten hoe MMC IT Solutions jouw organisatie kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via contact@mmc-itsolutions.nl of bel naar 0320 320 050.
 
Wil je op de hoogte blijven van dit soort berichten?

Schrijf je dan nu in voor onze maillinglist en ontvang de laatste tips & nieuws voor starters en groeiend MKB.

Deel dit bericht met anderen.

Twitter
LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Reddit
Pinterest

Bekijk andere berichten zoals deze.

Soms komt het wel is voor dat je nog meer nuttige informatie kan tegen komen dus tja… klik er dan nog maar één he.

De 4 misverstanden over maatwerksoftware

Maatwerk is duur en complex, het ontwikkelen ervan kost veel tijd en de support op maatwerk is niet goed. Dit

4 softwarepakketten die je kan gebruiken als starter

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik als freelancer begonnen om andere ondernemer met mijn IT kennis te helpen hun dromen